Subota, 25 svibnja, 2024

Kolumbine snimile odličan video pod nazivom “Advent s Kolumbinama”

Kolumbine, koje poznajemo po zanimljivim i kostimiranim šetnjama gradom, snimile su kratki film pod nazivom “Advent with the Kolumbinas” – Advent s Kolumbinama.

Kadrovi, koje možete vidjeti u videu, snimljeni su u Zagrebu, a zadnjeg dana 2019. godine i na ulicama New Yorka. Kolumbine su prilikom snimanja videa dobili mnogobrojne komplimente za kostime, maske i ukrase, te su izazvale brojne osmijehe svih slučajnih prolaznika.

Inače, Šetnja s Kolumbinama je izvedbeno-interaktivni, turističko-edukativni i kostimirani razgled grada pješice u vidu predstave u pokretu koji se odvija u centru Zagreba. Svi su pozvani u šetnju koja nudi pregršt razigranih i veselih glumačkih izvedbi temeljenih hrvatskom kulturnom i umjetničkom baštinom iz područja književnosti, kazališta, glazbe i filma te koja je protkana povijesnim činjenicama i legendama djelomično vezanim uz znamenite lokacije kroz koje prolazi. Jednom riječju, puno smijeha, zabave i glumačkih gegova u predstavi u pokretu čija je pozornica centar grada odnosno njegove ulice, prolazi, trgovi i parkovi.

Sve aktivnosti i zanimljivosti Kolumbina možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a u nastavku možete pogledati video.

Napomenuli bi da je video Šetnja s Kolumbinama, koji možete pogledati u nastavku, odabran na službeni dio natjecanja na nekoliko filmskih festivala.

1.Avant&Una, Bihać, BiH (2019) gdje smo dobili nagradu u službenoj kategoriji THE BEST SELF-MADE FILM
2.Lift-Off Global Network (UK) 2019
3.NexGn International Short Film Festival (IN) 2019  gdje smo SEMI-FINALIST
4.Indie Visions Film Festival (USA) 2019
5.Wallachia International Film Festival (RO) 2019
6.Chambal International Film festival (IN) 2020
8.Picasso Einstein Buddha International Film Festival 2019 (IN) gdje smo dobili nagradu u službenoj kategoriji “BEST THEME AWARD”
9.New York Movie Awards, international monthly short film festival gdje smo FINALIST.

Slične objave