Subota, 15 lipnja, 2024

Kako do besplatnog primjerka časopisa Studentska mreža

Konačno je došao i taj trenutak – časopis i vodič Studentska mreža uskoro će stići u vaše ruke i donijeti vam pregršt korisnih informacija i pogodnosti. Da biste došli do svojeg primjerka, ne morate ići dalje od popularnih studentskih mjesta jer vas 22. i 23. listopada ekipa Centra za razvoj mladih čeka na tri lokacije: u Studentskom centru u Zagrebu, Studentskom naselju Stjepan Radić i Studentskom naselju Cvjetno naselje

Prije ili nakon ručka ili večere bacite oko na časopis na kojemu su posljednjih mjeseci intenzivno radili volonteri udruge Centar za razvoj mladih. Studentske pogodnosti, studentski popusti, edukativan i zabavan sadržaj, vaš besplatni student starter pack sažet u 60-ak stranica i 5 rubrika korisnih informacija čeka vas na ljubičastom pultu Studentske mreže i to:

  • u četvrtak i petak, 22. i 23. listopada od 12 do 15 sati u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu
  • u četvrtak i petak, 22. i 23. listopada od 17 do 20 sati u studentskim naseljima Cvjetno naselje i Stjepan Radić.

CERM-ovci će vam biti na raspolaganju za više informacija, naravno, poštivajući sve epidemiološke mjere. Do tada ih svakako pratite na Instagramu @studentskamreza i istoimenoj Facebook stranici kako biste bili u tijeku s aktualnim informacijama!

Slične objave