U svibnju nas očekuju četiri dana drugog izdanja Zagreb Beer Festivala

0
218

Nakon sjajnog prvog izdanja u svibnju prošle godine, Zagreb Beer Fest najavljuje svoje drugo izdanje.

Zagreb Beer Fest će se održati od 17. svibnja do 20. svibnja ove godine na Trgu dr. Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike. Dok je prošle godine kroz tri festivalska dana prošlo čak 30.000 posjetitelja, ove godine se očekuje barem 50.000 posjetitelja, a jedan od razloga tim očekivanjima je činjenica da je festival produžen za jedan dan.

Zagreb Beer Fest već se prve godine istaknuo kao sjajan festival na odličnoj lokaciji u samom centru Zagreba. Obiteljska atmosfera u popodnevnim satima i odlični koncerti u večernjim satima pokazali su se kao pun pogodak, a i ove godine Trg dr. Franje Tuđmana/Trg Francuske Republike postaje velika pozornica. 

Prva najavljena glazbena imena su Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer-Z i Nipplepeople.

Miljenici zagrebačke publike Pips, Chips & Videoclips svoje najveće hitove odradit će prvi put na pozornici Zagreb Beer Festa, a radi se o bendu koji ima već remek-djela hrvatske diskografije te su poznati po sjajnim koncertnim nastupima koje rasprodaju diljem Hrvatske i regije. Let 3 su uvijek dobro raspoloženi za nove pobjede, a jedna od takvih će biti i na Trgu dr. Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike gdje će još jednom dokazati da su zaista jedan od najboljih live bendova na ovim prostorima.

Vlasnici hitova “Berlin”, “Marileese”, “Room service”, “So long” i “Crazy Girl”, britanski Fischer-Z stižu nakon više od 30 godina ponovno pred zagrebačku publiku. 

Rockeri koji su aktivni još od 70-ih godina predstavit će sve svoje hitove na pozornici ZBF-a, a pred našu publiku stižu nakon što su rasprodali velike klubove diljem čitave Europe. 

Electro-pop duo Nipplepeople pred zagrebačku publiku prvi put stiže na ZBF, nakon što su nedavno rasprodali i oduševili Veliki pogon Tvornice kulture. 

Osim glazbenog dijela, Zagreb Beer Fest će predstaviti više od 100 različitih vrsta piva, a više detalja o svemu objavit će uskoro. Ulaz na festival je besplatan.

Satnica koncerata:

Četvrtak, 17. svibnja:

Nipplepeople – 21:15

Bojana Vunturišević – 19:55

Mnogi Drugi – 18:55

Ischariotzcky – 17:55

Petak, 18. svibnja:

Let 3 – 21:30

Kandžija & Gole žene – 20:15

Markiz – 19:15

Porto Morto – 18:15

Sfumato – 17:30

Subota, 20. svibnja:

Pips, Chips & Videoclips – 21:30

Vojko Vrućina – 20:15

Slow Motion Suicide – 19:15

Peglica i Komandos – 18:15

Nedjelja, 20. svibnja:

Partibrejkers – 21:10

Fischer-Z – 19:45

Irena Žilić – 18:45

The Miceks – 17:15

Drvored – 16:40

Sve dodatne informacije, kao i ostale novosti vezane uz ovogodišnji Zagreb Beer Festival, možete pronaći na Facebook eventu organizatora.