VijestiAktualnoHYPERsocks slavi rođendan prvim termo čarapama i dostavom

HYPERsocks slavi rođendan prvim termo čarapama i dostavom

Zemlja je prošetala puni krug oko Sunca otkako je HYPERsocks ugledao svjetlo dana, okupio četu veselih čarapoljubaca na tulumu u zagrebačkom Pločniku i svojom prvom kolekcijom čarapa ubrizgao injekciju šarenila u sive gradske ulice. No, sve što je uslijedilo nakon te prve kolekcije dokaz je da u naizgled malenih 365 dana stane pravi vagon čuda. Svijet se u međuvremenu nekoliko puta preokrenuo naglavačke počastivši nas svojim prevrtljivim scenarijem, no to nije zaustavilo vrijedni tim HYPERsocksa, Filipa Eterovića i Dorju Horvatić, da hrabro grade svoju priču. Korak po korak. 

U posljednjih godinu dana iz kreativne je HYPERsocks radionice izašlo dvadeset odvažnih, drugačijih i razigranih modela čarapa, a svojim su sjajno promišljenim dizajnom te pedantnim pristupom udobnosti i kvaliteti privlačili brojne čarapoljupce i preobraćali one koji prije nisu marili za ovaj modni detalj.

Nakon niza šarenih kolekcija u kojima su stanovale šarene boje, upečatljivi uzorci, pa čak i poneko neobično biće iz mašte, uslijedila je prva crno-bijela kolekcija naziva ACHROMATIC koja je, izrađena od najfinijeg bio pamuka, najavila novu eru i postupni prelazak HYPERsocksa na održivo poslovanje. Publiku su razoružali i inovativnim idejama poput plesa u čarapama na jednom zagrebačkom krovu u ljetno poslijepodne ili pak kolekcijom rasparenih čarapa koja je kupcima po prvi puta omogućila da kupe samo jednu čarapu i konačno stanu na kraj njihovim misterioznim nestancima.

Vrijednost spomenute kolekcije prepoznalo je i Hrvatsko dizajnersko društvo, pa je zahvaljujući MIX&MATCH kolekciji HYPERsocks stao uz bok najboljim dizajnerskim ostvarenjima u posljednje dvije godine i bio dijelom prestižne Izložbe hrvatskog dizajna, manifestacije koja već 21 godinu dokumentira najbolje dizajnerske projekte u Hrvatskoj. 

HYPERsocks je, naravno, uspješnu godinu zaključio novim modelom čarapa u zimskom ruhu i to u dvije inačice – svijetloj i tamnoj. Riječ je o prvim termo čarapama u HYPERsocks ponudi koje se, osim sjajnim dizajnom, odlikuju i čudesnom mekoćom i udobnošću, izrađene su većim dijelom od bio pamuka te predstavljaju savršenog modnog suputnika u dugim i hladnim zimskim danima. Termo čarape iz HYPERsocks kolekcije idealan su poklon za sve zimogrozne prijatelje i članove obitelji, a sjajna vijest je i ta što na vašim vratima mogu biti dok kažete – čarapa! Naime, sve čarape iz HYPERsocks ponude od danas možete naručiti putem Wolt aplikacije, što znači da stižu na željenu adresu za 30-40 minuta od narudžbe! Sve dosadašnje modele možete pogledati u online butiku na stranici www.hypersocks.org .

Naslovne teme