VijestiAktualnoHumanitarna akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština za Azil Čakovec

Humanitarna akcija prikupljanja hrane i ostalih potrepština za Azil Čakovec

Pridružite se prekrasnoj humanitarnoj akciji “All I want for Christmas is food” kojom se prikupljaju hrana i ostale potrepštine za pse koji se nalaze u Azilu Čakovec.

Azil Čakovec i dalje provodi projekt kastracije pasa iz romskih naselja u Međimurju te se broj pasa u skloništu kreće između 700 i 800. Mjesečno se potroši oko 6 i pol tona hrane. Dolazi zima, a azil je pri kraju sa zalihama.

Osim klasične suha hrane, potrebne su im i konzerve i kvalitetnija hrana za pse koji su teško bolesni ili se oporavljaju od operacije. Učinite dobro djelo i donirajte hranu napuštenim psima. Zajedničkom suradnjom projekta Helping Animals, Octopus Piercing studia i Perun hr nada se da će se skupiti dovoljno hrane za sve njuške. Osim hrane potrebne su im i ampule protiv buha i krpelja i dekice te slama da im bude toplo.

Lokacije za prikupljanje donacija :
*Octopus Piercing studio, Gundulićeva 31, Zagreb
*Lučko, Delićeva 2, Zvonimir 091 2472 471

Akcija traje od 20. studenog do 25. prosinca 2018. godine, a sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Helping Animals je skupina volontera koja želi pomoći svim starim i novim vlasnicima pasa, svima koji se žele educirati, svima kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Svima koji su svjedoci zlostavljanja ili napuštanja ljubimaca, svima koji pomažu napuštenima da pronađu svoj novi dom i obitelj. U sklopu projekta pokrenuta je kampanja Foto njuške koja nudi usluge besplatnog profesionalnog fotografiranja pasa koji traže dom. Osnivači Helping animals: Robert Tomić, Suzana Svečnjak, Tomislav Vukelić i Iva Breški.

Kontakt: helping.any.animals@gmail.com i facebook stranica Helping animals.

Naslovne teme