Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Hladno pivo izvodi svoje najbolje hitove 30. lipnja na krovu MSU-a

Nikad jači, zreliji i raspoloženiji, “dečki iz Gajnica” na svojoj slavljeničkoj turneji u subotu, 30. lipnja na krovu MSU-a sviraju Best of Hladno pivo! – svoje najbolje i najpopularnije pjesme u 30 godina karijere!

Hladno pivo u Areni Zagreb 2011. godine

Uz njihov koncert, po cijeni jedne ulaznice, u Muzeju suvremene umjetnosti moći ćete posjetiti i izložbe: “Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba” na kojoj MSU i Kunsthaus Graz (Austrija) otkrivaju vrhunske, ujedno i otkačene koncepte, neobično smiona i inovativna djela štajerskih arhitekata te radove domaćih umjetnika koji se oslanjaju na one avangardnih zagrebačkih arhitekata, te “REZ/CUT”, izložbu koja, kroz brojna djela različitih generacija suvremenih umjetnika iz Hrvatske i srednje Europe prikazuje putanju kolaža kroz povijest. Uz dvije izložbe, očekuje vas i performans hrvatske umjetnice Martine Granić!

MSU

Također, već tradicionalno, moći ćete pogledati projekcije najboljih filmova sezone MSU kina – Best of Metropolis. Ovaj put na repertoaru je francuska romantična komedija “Isabellino sunce”, koja će se prikazivati u dva termina u Dvorani Gorgona MSU-a. 

Uz sve spomenuto, ove godine Ljeto u MSU premijerno uključuje i književne tribine, odnosno čitanja relevantnih domaćih autora svih generacija. Tako će vam se prije početka koncerta predstaviti dvoje autora: Sven Popović i Marija Dejanović. 

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje u vremenu od 11 do 18 sati, subotom od 11 do 20 sati.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Slične objave