Green River Festival najavljuje zanimljiva događanja u Babinjaku

Babinjak je bilo okupljalište žena na zagrebačkoj rijeci Savi, koje su se za vrućih ljetnih dana, skrivene od muških pogleda, sunčale u Babinjaku. Green River Festival dovodi Babinjak 21. stoljeća u obliku kružnog amfiteatra, koji ponovno postaje okupljalište pametnih, samosvjesnih, inspirativnih žena. One svojim djelovanjem ostavljaju trag u svakodnevici, a u Babinjaku se razmjenjuju iskustva, hrabri, podržava, no i prikazuju kabarei i predstave. 

Do sada je Green River Festival ugostio poduzetnicu i spisateljicu Kristinu Ercegović, koja je oduševila svojim iskustvenim pričama, kao i mnoštvom korisnih savjeta. Nekim je mladim ženama iz publike „dala krila i vjetar u leđa“ jer ih je ohrabrila za pokretanje vlastitog posla.  

Ovog četvrtka, 03.09. u 18 sati Babinjak će ugostiti sjajnu, duhovitu i veselu Idu Prester u dvojakoj ulozi, gošće u Babinjaku i DJ’ice koja će podijeliti s posjetiteljima svoje omiljene beatove i ritmove za DJ pultom.  

Dan kasnije, u petak 05.09 u amfiteatar će se ušuljati Josipa Šiklić . Već tri godine pripovijeda s iskrenom strašću i ljubavlju o baštini, spomenicima i prirodnim ljepotama Zagreba. Njezin nadimak Purgerica mnogo toga govori i zato svratite oko 18 h i poslušajte neke od dobro čuvanih tajni o Zagrebu. 

Mlada psihologinja Ena Rajić rado dijeli svoje spoken word pjesme u kojima progovara srčano,  ponekad i drsko, no uvijek iskreno i argumentirano o mnogim aktualnim temama, a s nama će 19.09. podijeliti  i svoje kantautorsko iskustvo.

Svratite na Green River Festival, odmorite se na solarnoj ležaljci, rashladite solarnim tušem i  sudjelujte u inspirativnom programu Babinjaka.  

Ako ogladnite očekuju vas i ukusni zalogaji uz odličan Green River koktel.

Slične objave