Dva vikenda dobre glazbe uz Staropramen unplugged experience piknik

0
232

Zagrepčani i njihovi gosti, koji se žele diskonektirati od užurbanog svijeta, informacija i gadgeta, očekuje dobra vijest! Staropramen unplugged experience piknik stiže u grad, a očekuju nas dva vikenda puna dobre glazbe, posebnog vizualnog i gastro iskustva.

Nova zagrebačka piknik pustolovina kreće u Likovnoj akademiji, od 11. do 13. svibnja te se nastavlja na Rokovom perivoju od 25. do 27. svibnja, a program će svakoga dana trajati od 15 do 24 sata.

Pravi začin piniku bit će akustični glazbeni program koji svakog dana započinje u 20 sati. Tako će posjetitelji Likovne akademije 11. svibnja uživati uz live svirku Nikola Marjanović trija, 12. svibnja uz Damira Kedžu, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka.

Sjajna atmosfera nastavit će se i na Rokovom perivoju, gdje će se za dobru energiju 25. svibnja pobrinuti Ljetno kino, 26. svibnja Saša Lozar, a čast da zatvore zadnji dan zadnjeg vikenda pripala je Neli i Matiji Cveku, dobro nam poznata imena HRT-ovih emisija „The Voice” i „A strana”. Popodnevni sati donose niz posebnih glazbenih doživljaja kroz mlade nade hrvatske glazbene scene.