Subota, 18 svibnja, 2024

U suradnji s portalom posao.hr donosimo najnoviju ponudu poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava skladišnog radnika / viličarista (m/ž) u Jankomiru i Svetoj Nedelji. Prijave su otvorene do 7.12. Očekuje se potrebna kvalifikacija ili srednja stručna sprema te iskustvo rada na sličnim poslovima. Poslodavac nudi stabilna primanja. Aplicirajte.

Workforce zapošljava rukovoditelja ljudskih resursa (m/ž). Lokacija rada okolica je Zagrebačke županije, a prijave se zaprimaju do 15.12. Uvjeti su minimalno viša stručna sprema iz društvenih znanosti te minimalno sedam godina iskustva. Traže se izvrsne interpersonalne vještine i timski duh. Posao se sastoji od pripreme, praćenja i koordinacije procesa regrutacije, selekcije i zapošljavanja, suradnje s voditeljima odjela i zaposlenicima i slično. Prijavite se putem linka.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Optima Telekom d.d. u Zagrebu i Osijeku traži suradnika za prodaju srednjim poslovnim korisnicima (m/ž) te u Splitu suradnika u Grupi za nadzor mreže (m/ž). Prijave su otvorene do 15.12. Neki od uvjeta jesu poznavanje ICT tehnologija, vozačka dozvola B kategorije, samostalnost, poznavanje MS Office-a i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Dviation Training Services traže Quality Managera (Part-147) (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 15.12. Poslodavac nudi raznovrsnu i aktivnu okolinu, tim profesionalaca, međunarodno radno ozračje s dnevnim interakcijama te razne izazove i prilike za uzlet karijere. Za posao je potrebna viša stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje i razumijevanje važnih EU regulacija i pravila implementacije istih te radno iskustvo od pet godina. Prijavite se.

VuMedi Inc zapošljava na poziciji Business Development Associate (m/ž). Posao se obavlja od kuće ili iz ureda u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.12. Očekuje se želja za učenjem, pozitivan pogled, suradnja i transparentnost. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, autonomno radno okruženje i kompetitivnu plaću. Prijavite se ovdje.

Tempo Kondela zapošljava na pozicijama Junior Marketing Specialist (m/ž) te regionalni menadžer e-trgovine s namještajem (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 25.12. Neki od uvjeta jesu odlično poznavanje slovačkog jezika, napredno poznavanje rada na računalu, spremnost na putovanja. Aplicirajte.

Auto Benussi zapošljava automehaničara (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 21.12. Traže se odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe sa iskustvom. Poslodavac nudi stimulativna primanja i priliku za stalno usavršavanje. Prijavite se putem linka.

Klara d.d. zapošljava referenta prodaje (m/ž) i asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 14.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Strabag zapošljava na pozicijama: Mitarbeiter im Bereich IT – Einkauf (m/ž), Senior Software Developer (m/ž), Miarbeiter IT – Servicedesk (m/ž) i suradnik u odjelu Windows hosting (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrlo dobro poznavanje njemačkog i engleskog jezika i relevantno radno iskustvo. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Slične objave