Srijeda, 21 veljače, 2024

Čarobni Advent na Trgu bana Jelačića: Baš Naš Festival vraća se s novim poglavljem

Nadolazeća sezona praznika donosi nam povratak Baš Našeg adventa na Trgu bana Josipa Jelačića, koji već godinama privlači brojne posjetitelje. Ovogodišnje izdanje festivala obogaćeno je novim sadržajima i traje čak 40 dana, počevši od 29. studenog. Posjetitelji će se moći diviti čarobnoj atmosferi i dekoracijama, uživati u koncertima poznatih domaćih izvođača i DJ setovima, te kušati specijalitete vrhunskih hrvatskih chefova.

Subota, 2. prosinca, posebno će biti značajna jer će zagrebački bend Psihomodo pop svečano otvoriti adventski festival. Očekuje se izvrsna zabava svakog dana zahvaljujući DJ-evima kao što su Luca Goya, Symart i Yuki. Tijekom cijelog prosinca na pozornici će se izmjenjivati poznati umjetnici poput Songkillersa, Daleke obale, Vesne Pisarović, Hiljsona Mandele, Albine Grčić i ToMe.

Gastronomska ponuda bit će na visokoj razini zahvaljujući chefovima Melkioru Bašiću i Vidu Nikoliću. Posjetitelji će moći uživati u delicijama poput porchette, pulled porka na razne načine, ukusnog bunceka, kao i slatkih fritula s karamelom ili jabukama.

Baš Naš advent nije samo gastronomski i glazbeni doživljaj, već i prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena. Prostor ukrašen fotozonama, svjetlosnim svodom i kuglicama pružit će idealnu pozadinu za fotografije te će se pretvoriti u savršeno mjesto za stvaranje uspomena s voljenima. Sve potrebne informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebooku i Instagramu Baš Naš festivala.

Slične objave