Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Backo Mini Express: Advent u najvećoj maketi željeznice u JI Europi

Backo Mini Express, najveća maketa željeznice jugoistočne Europe, sama po sebi je jedno fascinantno mjesto koje bi trebao posjetiti svaki Zagrepčanin i Zagrepčanka. Mjesto je to gdje bez ikakvih problema možete provesti i nekoliko sati jer posvećenost detaljima u prostorijama Backo Mini Expressa, u Gundulićevoj 4, je fascinantna!

Podsjećamo vas na poziv da za svoje fotografije na Instagramu koristite hashtag #adventskolicegrada kako bi pokazali svijetu kako izgleda najbolji europski Advent iz perspektive Zagrepčana! Sve fotografije ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu možete pogledati pod tagom adventzagreb2017.

No, ekipa zaslužna za najveću maketu željeznice u jugoistočnoj Europi je otišla i korak dalje, te su “doveli” zagrebački Advent i u svoj mali svijet.

Na tri četvorna metra makete već je postavljena Sljemenska skijaška staza sa snijegom, skijašima te pratećim službama koje rade na održavanju staze te žičarom.

Osim velikog skijališta, postavljen je i Ledeni park – klizalište na Trgu kralja Tomislava. Detalji ovog dijela makete ne zaostaju za ostatkom makete, te smo oduševljeni koliko kreatori ove makete posvećuju vremena i ideja i za najmanje moguće detalje.

U nastavku možete pogledati ostatak fotografija…

Slične objave