Pratite naš fotografski portal | licegrada.media

***Update – 26.lipnja 2018.***

Zbog povećanja broja fotografija u bazi, Zbirka LG trenutno nije dostupna za pretraživanje. Trenutno je u izradi nova verzija Zbirke koja će svima omogućiti puno brže pretraživanje fotografija. Do tada, fotografije (koje su dodane u sustav iza 24. svibnja 2018.) možete pretraživati na portalu licegrada.media ili slanjem upita na mail info@licegrada.media.

Podsjećamo, naša baza trenutno broji više od 10.000 fotografija.

Dobrodošli na stranicu Zbirka LG, mjesto gdje vam nudimo uvid u veliku bazu fotografija Grada Zagreba. Nove fotografije dodajemo nakon svakog novog snimanja, zbog čega garantiramo da će Zbirka LG biti na vrijeme osvježena s najnovijim fotografijama. Također, ukoliko imate problema pri pretraživanju, ili ne možete pronaći neke fotografije, možete nas kontaktirati putem maila licegrada@licegrada.hr

© Sva prava zadržana
Sav sadržaj, koji možete pronaći na stranicama licegrada.media i licegrada.hr, vlasništvo je Platforme Lice Grada (pLG). Korištenje fotografija i teksta bez dopuštenja je strogo zabranjeno! Fotografije se nalaze u bazi isključivo u informativne svrhe, te je strogo zabranjeno preuzimanje i objavljivanje istih u bilokoje svrhe bez dopuštenja autora (Ivan Klindić). 

Kontakt: licegrada@licegrada.hr