Subota, 10 lipnja, 2023

Zrakoplovni dan u gradu Velika Gorica pod nazivom AIRVG2018

Imamo prijedlog za jednodnevni izlet izvan Zagreba sredinom svibnja! Naime, Grad Velika Gorica i Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, uz domaćinstvo Zrakoplovno-tehničkog centra Velika Gorica, organiziraju događaj pod nazivom “AIRVG2018”.

Riječ je o Zrakoplovnom danu u Velikoj Gorici koji će se održati u subotu, 19 svibnja 2018. godine u periodu od 10 do 19 sati.

Posjetitelje očekuje predstavljanje prijatelja Grada zrakoplovstva, letački i izložbeni program zrakoplovne tematike u suradnji s Hrvatskim ratnim zrakoplovstvom, Ministarstvom unutarnjih poslova, hrvatskim aeroklubovima i gospodarskim subjektima.

Ilustracija: Mig21 ispred FSB-a

Posebnost ovoga događaja je što Zrakoplovno-tehnički centar Velika Gorica otvara vrata svojih hangara za građane koji će moći zaviriti u svijet održavanja zrakoplova. Zanimljiv će biti i letački program u kojemu je najavljena i Akro grupa “Krila Oluje” te drugi zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, Zrakoplovna jedinica specijalne policije MUP-a RH, preleti zrakoplova aeroklubova, ali i još poneko iznenađenje.

Sve informacije vezane uz ovaj događaj možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Slične objave