Warped Treesome u Art Parku za sve koji provode ljeto u Zagrebu

Sutra, 11. kolovoza 2018. godine u 17 sati, za sve koji nisu na moru, Art Park priprema popodnevno veselje, ili za neke, after od petka.

Krv nije voda, kažu naši stari. Tako da ovaj Izvitopereni Trojac (eng. Warped Treesome) ne veže samo glazbeni poziv, već i obiteljski odnosi te prijateljstvo. Ova uvrnuta družina uveselit će subotnje popodne svima koji se nađu u Art Parku.

Art Lentz motiviran je kvalitetnim zvukom koji ga vodi kroz život i služi kao pokretač njegovog ambicioznog duha. Kao člana Oddvod kolektiva i Udruge Baltazar, Arta je uistinu teško opisati riječima. Lentz to čini sam za sebe kroz svoje monitore i setove. Dotični nestrpljivo iščekuje Isusove godine, a u subotu optrčava tek 31 krug oko sunca. Još dvije, Arte!

Chillin’ Glow dio su Hipnodelixa. Lucija i Bruno Aljinović, osim među sobom, interes u elektroničkoj glazbi pronalaze u 2010. godini. Intenzivno istraživanje kroz glazbene izričaje počinje par godina kasnije. Nakon svih festivala u kojima su sudjelovali kao artisti i organizatori Lucija i Bruno, osim prema glazbenoj strasti, potvrđuju svoju ljubav popularnim zavjetima mladih hetero parova “brakom”. Lucija i Bruno, kao i njihov sin Val, ali i pas Konan u ovoj interaktivnoj zajednici živjet će sretno do kraja života.

DaYes – konzument dobre glazbe raznih žanrova uz deep prizvuke, DaYesu je uistinu teško reći „ne“ jer, kako dolazi sljedeća traka, često ne možete doći do riječi. Izgrađen iskustvom stare škole, DaYes se brusi širokim spektrom “slušaj ovo” trenutaka uz setove koji nikad ne staju.

Slične objave