Nedjelja, 29 siječnja, 2023

Veseli božićni tramvaj se vraća na zagrebačke ulice!

Zagrebački električni tramvaj, nakon dvije pandemijske godine, ponovno participira u bogatom programu Adventa u Zagrebu.

Na zadovoljstvo naših najmlađih sugrađana i posjetitelja Zagreba,  kako bi se osigurao pravi doživljaj zimske bajke, u promet se ponovno vraća Veseli božićni tramvaj koji će pronositi blagdanski duh našim gradom. Jedinstvena je to priredba koja uključuje vožnju turističkim tramvajem iz 1924. godine u trajanju od pola sata, uz prigodan igrokaz Djeda Božićnjaka i vilenjaka, a osigurana je i podjela slatkiša našim najmlađim sugrađanima i posjetiteljima.

Veseli božićni tramvaj će biti u prometu od utorka, 6. prosinca do subote, 31. prosinca. U navedenom periodu, tramvaj će voziti svakih pola sata i to od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 19 sati, petkom od 12 do 16 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 16 sati. Tramvaj će polaziti s ugla Praške ulice i Trga bana Josipa Jelačića, gdje će biti i kućica za prodaju karata, a vozit će trasom od Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije, Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca natrag do polazne stanice. Cijena karte iznosi 30 kuna.

Veseli Božićni tramvaj neizostavni je dio višestruko nagrađivane manifestacije „Advent u Zagrebu“, čije fotografije i kadrovi čarobnog ozračja svake godine obilaze svijet, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na čarobnoj vožnji i osjetite pravi doživljaj zimske bajke.

Detaljnije informacije možete doznati OVDJE.

Tekst: zet.hr | Fotografije: fotografijezagreba.hr

Slične objave