Veliki slavljenički koncert Natali Dizdar u KD Vatroslav Lisinski

Velika glazbenica i pjevačica Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12. svibnja 2018. godine, u 20 sati, imat će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja, suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika – glazbenika, s osvježenim aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere.

Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput: “Ne daj”, “Zamijenit ću te gorim”, “Grijeh”, “Stranac”, “Stop”, “Nećeš me, zar ne”, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Ulaznice možete potražiti u sustavu Eventima i Ulaznice.hr.

Slične objave