VijestiDogađanja u ZagrebuVegeSajam – ekologija i zdravlje na Trgu bana Josipa Jelačića

VegeSajam – ekologija i zdravlje na Trgu bana Josipa Jelačića

Ne možete se odlučiti između crvenog, žutog, zelenog ili smeđeg burgera? Dvoumite se između kebaba i kebab wrapa ili biste ipak cheeseburger na salati? Dođite u utorak 28. svibnja 2019. godine od 8 do 20 sati na glavni zagrebački trg i riješite na VegeSajmu dvojbe jer možete isprobati baš sve navedeno bez grižnje savjesti – naime, sastojci su isključivo biljnog podrijetla! 

Udruga Prijatelji životinja organizira VegeSajam već osmu godinu za redom predstavljajući zanimljiv asortiman domaćih i stranih proizvođača i dobavljača biljne hrane i kozmetičkih proizvoda koji nisu testirani na životinjama te ne sadrže ama baš ništa životinjskoga podrijetla. 

Na VegeSajmu svatko će moći naći nešto za sebe. Uz vegansku brzu hranu za sve, tofu, biljna majoneza, sejtan, proizvodi od konoplje, heljdini jastuci, biljni sapuni, ulja za masažu, bezglutenska brašna, tjestenina od ljubičastog batata, prah baobaba, biljni proteinski prahovi, namazi od rogača samo su neki od proizvoda koji vas čekaju na štandovima VegeSajma.

VegeSajam ujedno je najava velikog ZeGeVege festivala održivog življenja koji će se održati 6. i 7. rujna 2019. godine na Trgu bana Josipa Jelačića. 

Naslovne teme