Uživajte u Zagrebu iz zraka – vikend otvorenih vrata na vidikovcu Zagreb 360

0
333

Posjetite vidikovac u društvu Vaših najdražih, djece, roditelja, obitelji i/ili prijatelja iz Hrvatske i inozemstva. Doživite uspinjaču, Kulu Lotrščak (i ne zaboravite na pucanj gričkog topa u podne), Markovu crkvu, Strossmayerovo šetlište, Dolac, Zagrebačku katedralu, Trg bana Jelačića, Zrinjevac, zagrebačke krovove, najvažnije kulturno-povijesne građevine Zagreba, njegove trgove, ulice i parkove.

Vidikovac Zagreb 360, smješten na vrhu Iličkog nebodera, poziva vas na besplatni posjet vidikovcu sljedeći vikend, u periodu od petka do nedjelje (25.,26.,27. listopad 2019. godine).

Napravite najljepše fotke i uživajte u jedinstvenoj atmosferi, uz šalicu kave ili čaja, čašu piva, vina ili pjenušca, partiju društvene igre “Čovječe ne ljuti se”.

Pogodnost besplatnog ulaska može iskoristiti svatko tko prilikom dolaska, svojim osobnim dokumentom dokaže da ima prebivalište u Zagrebu! Oni koji to ne mogu dokazati, a dođu u Vašoj pratnji, plaćaju redovnu cijenu ulaznice koja iznosi 60 kn, umanjenu za 50% (dakle 30 kn).

Što je Zagreb 360° VIP kartica i kako do nje?

Zagreb 360° VIP kartica tiska se u ograničenoj količini (limitiranoj seriji) i ista se daruje punoljetnim stanovnicima Zagreba koji kupe jednokratnu ulaznicu za vidikovac. VIP kartica omogućava neograničeni broj posjeta vidikovcu do 28.02.2020. (osim u vrijeme privatnih, poslovnih i protokolarnih događanja na vidikovcu, odnosno u vrijeme događanja s dodanom vrijednošću), a jedini uvjet za korištenje kartice je konzumacija koja se u cjenovnom smislu nimalo ne razlikuje od ostalih lokala u centru grada. Možete li se zamisliti na vidikovcu u vrijeme Adventa?

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu Zagreb iz zraka – vikend otvorenih vrata na vidikovcu Zagreb 360