U dva tjedna skok za novih 1.000 fotografija u sustavu Zbirka_LG

Prije cca 3 tjedna sam napisao članak o tome kako je baza zagrebačkih fotografija (Zbirka_LG), smještena na portalu licegrada.media, prešla brojku 48.000 fotografija. Dana 17. travnja 2020. godine, kada je uklonjen vrh sjevernog tornja Zagrebačke katedrale oštećen u potresu koji je pogodio Zagreb 22. ožujka 2020. godine, sustav Zbirka_LG, prešao je brojku od čak 49.000 fotografija!

Kao što sam naveo u članku u kojem sam se osvrnuo na prelazak brojke od 48.000 fotografija, i sada je preko 95% novih fotografija tematski orjentirano na aktualnoj situaciji u Zagrebu – Koronavirus i potres.

Jedan mali dio novih fotografija možete pogledati u fotogalerijama na portalu Lice Grada, kao i u galerijama serijala Neki drugi Zagreb.

Bez da duljim, ukoliko vas zanimaju zagrebačke fotografije, pogledajte portal licegrada.media gdje se od sredine travnja nalazi preko 49.000 zagrebačkih fotografija nastalih od 2013. godine do danas, a ukoliko ste novi na stranicama platforme Lice Grada, svakako proučite stranicu licegrada.hr/istrazi.

Ivan

Slične objave