U četvrtak Zagrebačka filharmonija i Tonči Huljić na Zagreb Classicu

Nakon što su udružili snage u netom zaključenoj koncertnoj sezoni Off ciklusa, Zagrebačka filharmonija i Tonči Huljić nastavljaju suradnju i nastupaju ovog četvrtka 27. lipnja 2019. godine na festivalu Zagreb Classic.

Koncert će otvoriti glavna tema iz Igre prijestolja R. Djawadija te Gabriel’s oboe E. Morriconea, a uslijedit će čak 20 glazbenih brojeva iz bogate Huljićeve pjesmarice, uključujući i hitove poput Providence, Dva put san umra i Ako te pitaju.

Na koncertu će u novom orkestralnom ruhu zasjati i neki od Huljićevih najvećih hitova koje je napisao za Maksima Mrvicu, grupe Bond i Wild, kao i glazba iz čak 17 TV serija i filmova koju je ostvario u dosadašnjoj plodnoj skladateljskoj karijeri.

Na otvorenoj pozornici Trga kralja Tomislava nastupit će veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, vokalni ansambl One 4 te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić. Koncert će dodatno atraktivnim učiniti artistica na svili Paula Šolc iz udruge Traumatic Arts.

Ulaz je kao i na sve druge programe festivala Zagreb Classic slobodan, a koncert počinje u 21:00 sati.

Fotogalerije dosadašnjih koncerata Zagreb Classica, kao i budućih, možete pronaći na portalu Lice Grada, a sve fotografije na portalu Lice Grada Media.

Slične objave