VijestiAktualnoTijekom listopada besplatno isprobajte drevni filipinski sustav borbe

Tijekom listopada besplatno isprobajte drevni filipinski sustav borbe

Tražite nešto novo i orginalno? Oduvjek ste željeli naučiti borilačku vještinu? Dođite na besplatne treninge Balintawak sustava i unaprijedite svoje zdravlje, snagu i samopouzdanje!

Što je Balintawak?

Balintawak je drevni filipinski sustav borenja u kojemu se savladava goloruka borba te baratanje oružjem kao što su štap i raznovrsne oštrice. U Balintawak sustavu, štap se koristi kao primarni alat za obuku kako bi se polaznike upoznalo sa konceptima oružja. Vjeruje se da poznavanje baratanja oružjem smanjuje strah i paniku u stvarnim situacijama koje podrazumjevaju visoku razinu stresa. Na treninzima se prolazi kroz borbene koncepte kao što su udarci, zahvati, manipulacije i čišćenja.

Kroz Balintawak sustav osnažit ćete tijelo, poboljšati reflekse i brzinu te unaprijediti koordinaciju i agilnost. Sve to, odvija se u zdravom i ugodnom ozračju u kojem posebnu pozornost polažemo na sigurnost vježbača.

Gdje i kada?

Ponedjeljak i srijeda, MO August Cesarec/Tkalčićeva ulica 33 u 20 sati.

Četvrtak, MO Cvjetni trg/Prolaz sestara Baković u 20.30 sati.

Termin vikendom je po dogovoru, a sve dodatne informacije možete pronaći na broj telefona 098 1611 383 ili na mail sehicigor@gmail.com

Seminar

Nakon velike prošlogodišnje uspješnice, sa ponosom i zadovoljstvom ste pozvani na drugi seminar s glavnim instruktorom Richardom Cotterillom, koji će se održati 27. i 28. listopada. u Zagrebu.

O instruktoru

Richard je glavni europski predstavnik Taboadinog Balintawak sustava. Krasi ga 40-godišnje iskustvo u sistemima bliske borbe, edukacijski rad sa vojskom i policijom te nebrojeni internacionalni seminari na kojima obučava civile. Richard je strastven, metodičan i u potpunosti posvećen istraživanju novih načina unapređivanja vlastite vještine.

Ono što ga čini jedinstvenim je njegova nevjerojatna sposobnost da svojom metodologijom, u svakome pojedincu probudi razumijevanje vlastitih psihofizičkih mogućnosti te nauči kako da podučavamo sami sebe. Richardova glavna ideja je stvaranje čvrste baze koja rezultira dubokim razumijevanjem mehanike pokreta te omogućuje razvoj i napredak u individualnom smislu… jer svatko od nas je apsolutno oružje koje samo treba probuditi.

Tijekom cijelog listopada organizirani su besplatni treninzi gdje ćete učiti pravilno rukovati palicama, baratati svim vrstama oštrica te se obraniti od golorukog ili naoružanog napadača. Sve što trebate napraviti je pojaviti se na treningu!

Datum održavanja seminara je 27. i 28. listopada, a lokaciju ćete moći naknadno saznati na Facebook stranici organizatora.

Program seminara uključuje:

štap / oštrice / goloruka borba / mehanika pokreta / Balintawak Arnis / B3 COMBAT

  • Subota (27.10.) 10h – 15h – mehanika pokreta/Balintawak Arnis
  • Nedjelja (28.10.) 10h – 15h – B3 sustav/oštrice

Cijena seminara je 600 kuna (rana registracija), a nakon 10. listopada 750 kuna.

Što ponijeti?

– ugodnu obuću i odjeću za trening
– štap duljine 60-ak cm
– trening nož (u koliko niste u prilici nabaviti trening nož, javite nam se i mi ćemo osigurati opremu za vas)

Naslovne teme