Četvrtak, 28 rujna, 2023

Stand-up comedy show: BEST of Goran Vugrinec u Caffe baru Dive In

Najbolji način za razbijanje stresa i savršena prilika za opušteni izlazak! Dođite se nasmijati u Caffe bar Dive In Horvaćanska cesta 23a) uz zagrebačkog komičara Gorana Vugrineca Goca!

I, najbolja stvar od svega – upad je besplatan!

Što je Best of Goran Vugrinec?

Najjače fore karijere samo za vas! Kroz devet godina življenja stand-upa Goran je skupio pozamašnu količinu materijala, a sada je vrijeme da poslušate najbolje od njega.

Više od sat vremena pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti.

Topla preporuka ako patite manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije.

Tko je Goran Vugrinec?

Kažu za Gorana – dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjeti, a odradio je i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Priča engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu “Klub Smijeha” te “Standupexpressu” na Comedy Centralu Extra.

I još bitnije – kada?

U srijedu, 24. listopada 2018. godine od 20 do 23 sata.

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

Sadržaj donosi:

 

Slične objave