Sretna Nova 2018. godina! Veselimo se druženju narednih 365 dana

Dragi naši čitatelji, pratitelji, fanovi, dobrodošli u 2018. godinu! Želimo da vam bude ispunjena ljubavlju i srećom, mirom, blagostanjem, kako naša Ivana kaže:

“Želim vam da vam sva ova blagdanska, i sva ona manje svečana, jutra osvanu u naručjima onih koje volte. A s obzirom da život nije tako plošna stvarčica, želim vam da mislima čuvate i uspomenom njegujete sve one čije naručje priželjkujete.

Želim vam da cijenite nematerijalna obilja, bogatstvo svim onim što se ne može kupiti. Da ne čeznete previše, čizme iz Zare nikad nisu popravile slomljena srca. Obitelj i prijatelji jesu.

Želim vam da slavite pravu i istinsku verziju bladgana. Ne (samo) kao religiozna, već kao duhovna bića. Želim vam da proslavite savršenu ljubav za nesavršena bića. Radužite se oprostima, uživajte u zagrljajima i čestitkama… jer ste vrijedni toga.”

Nadamo se da ćete nas nastaviti pratiti i u ovoj novoj godini, te se veselimo druženju i sljedećih 365 dana, a za sve nostalgičare kojima već nedostaje 2017., pozivamo vas da pogledate naš fotografski pregled sad već prošle godine.

Čitamo se!,
Redakcija LG-a

Slične objave