Subota, 18 svibnja, 2024

Saznajte više o najmlađem portalu platforme Lice Grada – Lice Grada Plus

Platforma Lice Grada je skup od tri portala koji s različitih gledišta pričaju zagrebačke priče. S jedne strane imate portal Lice Grada, koji upravo čitate, a koji donosi dnevnu dozu Zagreba, drugi je licegrada.media, specifičan po tome što sadrži veliku bazu zagrebačkih portala, a zadnji portal, ujedno i najmlađi, je Lice Grada Plus. Upravo ćemo o njemu pisati u ovom članku.

Lice Grada Plus je portal pokrenut 1. lipnja 2019. godine s ciljem donošenja dodatnog sadržaja baziranog na fotografijama iz sustava Zbirka_LG.

Osim tog dodatnog fotografskog sadržaja, portal Lice Grada Plus je poseban po još nekoliko stavki. Jedna od njih su Kolekcije. Kolekcije su fotografije koje su tematski povezane u cjeline, a redovito ih nadopunjujemo novim kolekcijama.

S obzirom da su fotografije temelj cijele platforme, od samog nastanka brenda Lice Grada 2013. godine, na portalu Lice Grada Plus smo posvetili jednu stranicu koja donosi nešto više informacija o našoj bazi zagrebačkih fotografija. Više o fotografijama možete pročitati na licegrada.plus/fotografije.

Još jedna specifičnost portala Lice Grada Plus je brend LG_1. Brend LG_1 je zajednički naziv za projekte koji su nastali prema određenoj tematici koja je vezana uz grad Zagreb. Trenutno najaktivniji su projekti Puls jednog grada i Kulturna dobra.

Pozivamo vas da istražite portal Lice Grada Plus i pogledate sve zanimljivosti vezane uz fotografije platforme Lice Grada.

Slične objave