Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023

S Purgericom na 3 besplatne tematske ture i ovog vikenda

Ove subote i nedjelje, osim maski, ponesite najveće osmijehe, povedite svoje najdraže društvo, i dođite slušati 3 posebne priče uz 3 različite dame – turističku vodičicu prerušenu u crnu Kontesu, Purgericu i Kradljivicu Vremena! Koje su teme, kako se prijaviti i na što, onak’ na finjak, na turama pripaziti?

SUBOTA, 17.10., 18:00h – “GRIČ PRIČA LJUBAVNU PRIČU”
MJESTO SASTANKA: kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice
RIJEČ, DVIJE o TURI: dobrodošli u modernizirani svijet Kontese Nere, koja je sada jedna rokersko-huncutarski emancipirana pripovjedačica, i večeras bit će vaša grička domaćica! Nevaljali Siniša zgrabio je priliku, stavio masku na lice i zbrisao s požutjelih stranica romana, na, kako se sumnja, produženi vikend s Trenkovim pandurima, ježušmarija!! I dok ga budete, zajedno s Nerom, pokušavali pronaći, poslušajte vatrene, škandalozne, razvedene, strastvene i apsolutno realno zaljubljene priče koje su se sakrile među zidinama Gornjeg grada, od 17. do 20.st.!

NEDJELJA, 18.10., 11:00h – “NA ŠPANCIR U MAKSIMIR”
MJESTO SASTANKA: kod glavnog ulaza u Maksimir
RIJEČ, DVIJE o TURI: Na ulazu u najstariji javni park jugoistočne Europe čeka vas jedna galantna dama, ne bude valjda na nedjeljni špancir do Vidikovca išla sama? Putem sigurno skrećete i na parobrod, možda i u pronalazak munjare stare, jer Maksimiru su vrijedne ruke njegovih mecena svašta neobičnog skrile i sagradile! Antištresna tura Maksimirom vas čeka, možda vas (s distance!) zgrabi za ruku i koji Fulir, ili koja nimfa, u paviljonu Jeka!

NEDJELJA, 18.10., u 18:00h – “ZAČARANE PRIČE”
MJESTO SASTANKA: kod Kule Lotrščak
RIJEČ, DVIJE o TURI: Neobična vremena, zahtijevaju i neobične mjere za radost i veselje – pa neka te iskre u vašem duhu na jednu večer, usred Griča i Tuškanca, ugriju i potaknu stare priče, u kojima živi pokoji Mrak, Mura, Bes, Nevidinčić i Vilovnak, priče koje vam otkrivaju divnu staroslavensku božicu u srcu grba kraljevskog nam grada, te priče o starim potocima, mlinovima i vještim ženama što po mjesečini čaraju. Dođite, upoznajte Kradljivicu Vremena, pronađite drevnog čuvara što samo osmijeh poznaje, i putujte od Turopolja do Sljemena!

UPUTE ZA REZERVACIJE i VAŽNE INFORMACIJE
Rezervacija je OBAVEZNA! *Broj osoba po svakoj turi je OGRANIČEN

REZERVACIJU potvrđujete: pozivom ili porukom na 0916363661 ili e-mailom na purgerica@yahoo.com *Obavezno UPIŠITE svoje IME i PREZIME, naziv ture na koju želite doći, i koliko dragih osoba vodite sa sobom *

Prosimo lepo, na turu obavezno ponesite: 1 x MASKU, 7 x OSMIJEH, i 8 x DOBRU VOLJU *Ruta svake ture i španciranja je ISKLJUČIVO na OTVORENOM prostoru *Na ture mogu doći sva draga ljudska stvorenja od 6 do 76, kao i draga stvorenja sa 4 šape

Slične objave