Purgerica vas časti još jednim vikendom tematskih tura na Griču

Što se to noću događa na Griču? I tko to skriva, iza naoko poštenog lica, pravu strastveno-škandaloznu ljubavnu priču?

Gdje su naši preci nekome nevaljalome za kaznu skratili uho?

Dođite ove subote i nedjelje na besplatne tematske ture na Gornji grad, jer uz pratnju starih, šuštavih lanterni, priče će odjenuti posebno noćno ruho!

Odaberite Pripovjedačicu ili Kontesu, obije su tu da vas svojim pričama u stara vremena ponesu:

SUBOTA, 15.08., 21:00h
TEMA: “GRIČ PRIČA PRIČU”, posebno NOĆNO izdanje
MJESTO SASTANKA: kod kipa sv. Jurja, Kamenita vrata

Riječ, dvije o turi: “U zadnji za šetnju dozvoljen grički sat, pred stara će Vrata Pripovjedačica stat’, pazite kuda hoda, neobičan je ona svat! Krenut će, tako, neobična priča, o onome što usred čarobne noći diše usred drevnoga Griča, pa se pred očima vašim odjednom stvore, i čestiti kovači, i pekarice, i oni što u tamnicama izazivaju coprnicama more. U priči čeka vas i ljekarnik jedan, i vojnik stari, a i netko za znanost jako vrijedan – svima je zajedničko što ove noći, namjeru imaju s vama na Grič zajedno poći!”

NEDJELJA, 16.08., 20:00h
TEMA: “GRIČ PRIČA LJUBAVNU PRIČU”
MJESTO SASTANKA: ulaz u Tunel Grič, iz Mesničke ulice

Riječ, dvije o turi: “…Vidite, ja sam odlučila živjeti bez štresa, pa sam postala jedna moderna crna Kontesa, i shvatila da ću lakše Sinišu pronaći, ako ću u brojne škandalozno-huncutarske romantične priče, kroz ulice Griča zaći! Šarmirat ću vas da zajedno skrenemo s poznatog puta, i da vaša noga zajedno samnom od Crvenog dvorca sve do crvenog Srca doluta…A ako ugledate Sinišu, recite mu da više ne volim tog huncuta!!”

KAKO REZERVIRATI MJESTO NA TURAMA? Rezervacija je OBAVEZNA – porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com – napišite Purgerici svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko osoba vodite sa sobom.

Ture su besplatne, a dobrodošli su svi gosti, od 5 do 85, kao i oni sa 4 šape! Servus! 

Slične objave