Subota, 13 travnja, 2024

Provedite vikend na Griču i uhvatite Purgericu uz dvije besplatne tematske ture

Jedna Kradljivica vremena i jedna Kontesa čekaju vas sa svojim pričama na Griču, da vidite kako je ponekad dovoljno uzeti samo mrvicu mašte, komadić volje za španciranje i ponešto osmijeha, da otkrijete gdje se to svjetovi stvarni i nestvarni u našem gradu pomiču!Odaberi temu i rezerviraj svoje mjesto na turama ove subote i nedjelje, obije večeri s početkom u 20:00h:

SUBOTA, 08.08. – TEMA: “ZAČARANE PRIČE”
MJESTO SASTANKA: Kula Lotrščak
Riječ, dvije o turi: “Postoje oni koji imaju jednu krasnu navadu, došuljaju vam se u mislima, i Vrijeme vam ukradu… zaustavit će vaše satove, odvesti vas pod Medvednicu staru i prekrasne turopoljske lugove! Ako vam duh nekud vragolasto zaluta, tu je Sjeverni vjetar, da vas prati usred opasnog, šumskog puta. Uz njega iskru radosti ponovno ćemo naći, u svijet Nevidinčića i vilovnaka, kao u davna vremena zaći…”

NEDJELJA, 09.08. – TEMA: “GRIČ PRIČA LJUBAVNU PRIČU”
MJESTO SASTANKA: kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice
Riječ, dvije o turi: “…Znate li vi gdje je Siniša? Gdje je taj huncut?! Ako ga vidite, poručite mu, lijepo molim, da ga pod Gričem čeka netko plemenitoga roda, krasno moderniziran i još krasnije ljut!! Dođite, skratite mi vrijeme, popratite moj put, jer…vidite, dok Siniše nema, pronašla sam nešto što riješit će me mojih dilema – ima li na Griču nešto još nešto opasnije, strasnije, ili veće, od naše ljubavi plamteće? Oh, itekako da ima! Upoznat ću vas s huncutarijama i pričama ljubavnima!”

PRIJAVA za ture je OBAVEZNA – porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com ; ljubazno molim napišite svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom.Dobrodošli su svi gosti, od 6 do 76, kao i oni sa 4 šape! Grič nas čeka!

Slične objave