Program Green River Festivala: Otvaranje Babinjaka, prikazivanje filmova i performans

U srijedu 26.8. na Green River Festivalu na savskom nasipu održat će se službeno otvorenje kultnog Babinjaka koji u obliku amfiteatra i zelene oaze svima nudi pregršt zanimljivih tema.

Ove srijede s tu je i uspješna poduzetnica, spisateljica i poslovna savjetnica Kristina Ercegović koja će sve prisutne počastiti sa predavanjem od 18:00 h do 20:00 h u kojem će se saznati ponešto o poduzetništvu, motivaciji i ženi koja je u svijetu biznisa preko 18 godina.

Nakon Babinjaka i Kristine Ercegović u 20:00 h na rasporedu je prikazivanje putopisnog filma Bojana Bojića ‘Lagana šetnja – Camino primitivo’ (70′).

„Kupanje u oceanu na prvi dan proljeća, druženje sa zanimljivim likovima, obredno spaljivanjem dreda, čarobni zalasci sunca…“ – Bojan Bojić. Dođite da putujemo zajedno u prvom putopisnom filmu Bojana Bojića s kojim ćete imati prilike razgovarati prije i nakon projekcije. Također na ovaj dan s tu je i ekipa iz Muzeja odbačenih predmeta koja će skupljati Vaše predmete koje donesete na festival i zadnjih par dana festa od njih napraviti performans/izložbu.

Slične objave