Nedjelja, 25 veljače, 2024

Pridružite se veseloj fašničkoj povorci u organizaciji Centra Knap

U utorak, 25. veljače 2020. godine pozvani ste na veseli Fašnik u Centru Knap, koji se već tradicionalno organizira u suradnji s Knjižnicom Silvija Strahimira Kranjčevića. 

Ove godine zanimljive maske i razni likovi okupljat će se u 18 sati ispred knjižnice S. S. Kranječević (Zapoljska 1) te krenuti u šarenoj i zabavnoj fašničkoj povorci  prema Centru KNAP (Ivanićgradska 41a) gdje sve maskirane čekaju slatke krafne iz Klarine pekarnice.

Osim prefinih krafni, za sve maškare pripremljena je jedna prava kazališna poslastica. Naime, u 18.30 sati počinje besplatna predstava “Lovci na snove”. Predstavu je režirala Morana Dolenc, a snovolovci su Bruno Kontrec i Neven Matoš u produkciji LOFT-a, Lutkarske organizacije koju fakat trebamo! 

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, cuvari mašte i zivih snivajucih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, ciste, štite i zajedno s nama istrazuju sva cetiri kuta okrugle površine Sna!“ (iz predgovora o predstavi)

Pridružite se najboljem fašniku u gradu, zamaskirajte se i podignite vaše besplatne ulaznice u Centru Knap i  Knjiznici S. S. Kranjčević svakim radnim danom od 9 do 20h.

Slične objave