Srijeda, 31 svibnja, 2023

Pozivamo vas na veliki koncert LADO Electra u Tvornici kulture

Velikim obljetničkim koncertom u Tvornici kulture u subotu, 26. ožujka 2022. u 20 sati, projekt LADO Electro obilježava 20 godina svoga osnutka. Pozivamo vas da svojim prisustvom  uveličate proslavu postojanja projekta, koji punih 20 godina spaja tradicijske glazbene izričaje s elektroničkom glazbom. 

Poseban ambijent Tvornice kulture pridonijet će izvedbama najpopularnijih pjesama LADO Electra, koje je međunarodna publika nedavno slušala na Jubilee stageu svjetske izložbe EXPO Dubai 2020. LADO Electro utemeljen je 2002. godine, a samo godinu kasnije svijetlo dana ugledao je istoimeni album prvijenac. Na koncertu će biti predstavljene pjesme s aktualnog, dvostrukog nosača zvuka 2.0 Memorabilium, s kojeg je objavljen posljednji singl „Poskočica“ 

Publika koncerte uživo redovito ocjenjuje kao vrhunski doživljaj i osvježenje na glazbenoj sceni, a Ladarice svojom pojavom i vokalnim mogućnostima kao i inače oduševljavaju publiku. Glazba s albuma 2.0 Memorabilium inspirirala je umjetnike različitih pravaca koji su je koristili u filmovima, predstavama, reklamama i na modnim revijama. Koreografije koje su postavljene na neke od pjesama s albuma prvijenca izvođene su u raznim prigodama, a upravo će subotnji koncert pokazati presjek najboljeg u  posljednjih 20 godina. Boris Harfman, jedan od autora projekta, ne krije oduševljenje ovogodišnjim nastupima: Za nas je to 20 prekrasnih godina suradnje na zajedničkom projektu s vrhunskim izvođačima i izvođačicama Ansambla LADO, a ovu ćemo godinu obilježiti radno“. 

Vrata Tvornice kulture otvaraju se u 18 sati i 30 minuta, a na ulazu će biti potrebno predočiti važeću EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19. Za sve posjetitelje koji nemaju potvrdu, organizirano je testiranje po cijeni od 60 kuna od 19 sati. Ulaznice su u prodaji po 70 kuna, dok je na dan koncerta cijena 90 kuna.

Tekst: Press

Slične objave