VijestiAktualnoPogledajte virtualne izložbe na portalu Zagrebački likovni umjetnici

Pogledajte virtualne izložbe na portalu Zagrebački likovni umjetnici

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Zagreb počelo je priređivati skupne sezonske virtualne izložbe svojih članova na portalu Zagrebački likovni umjetnici.

Ovim putem predstavlja se “Ljetna virtualna izložba članova HDLU Zagreb 2018 – Eros u slikarstvu, ctežu i fotografiji”, na kojoj su prezentirana djela 26 hrvatskih umjetnika i članova HDLU Zagreb.

Izložbu možete pogledati na sljedećem linku.

U jesen 2018. godine, s istom tematikom i nazivom “Eros u slikarstvu, crtežu i fotografiji”, u Zagrebu će se organizirati izložba u tzv “realnom” galerijskom prostoru.

Ovo je treća sezonska skupna virtualna izložba članova HDLU Zagreb na portalu Zagrebački likovni umjetnici u 2018. godine, a prijašnje izložbe možete vidjeti na dolje navedenim linkovima.

1. Zimska virtualna izložba članova HDLU Zagreb 2018.

2. Proljetna virtualna izložba članova HDLU Zagreb 2018.

Virtualne izložbe postaju budućnost prezentacije likovnih umjetnika na internetu jer nema ograničenja publici, koja ih može vidjeti iz čitavog svijeta, a HDLU Zagreb je jako bitno da putem ovakvih prezentacija podignu svijest o lijepim umjetnostima i upoznaju širu kulturnu javnost s našim hrvatskim autorima.

Naslovne teme