Subota, 18 svibnja, 2024

Pogledajte što nas očekuje na 45. Hrvatskom salonu inovacija – INOVA

Od 13. do 16. listopada 2021. godine, Zagreb postaje sjedište inovatorstva. Druga najstarija izložba inovacija u svijetu i druga najveća europska izložba predstavit će 420 inovacija, kako domaćih tako i onih gostujućih iz čak 20 država svijeta.

Oni će svoje inovacije izložiti u Narodnom sveučilištu Dubrava, Kulturni centar Dubrava, Zagreb.

Osim izložbenog karaktera Inova nudi i onaj poslovni, u kojem će domaći inovatori i poduzetnici u razgovorima s inozemnim kolegama tražiti put i plasman svojih proizvoda na eminentna svjetska tržišta.

INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971. godine,  odnosno već 50 godina redovito svjedoči  o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada.  INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u  Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine stranih inovacija. Ovogodišnja INOVA, u novom konceptu i novom terminu, spojit će klasično/fizičko i online izdanje. Jubilarna INOVA biti će proslava 50 godišnje tradicije druge najstarije izložbe inovacija na svijetu. INOVU 2021. godine pripremamo u Narodnom sveučilištu Dubrava, Kulturni centar Dubrava, Zagreb od 13. do 16. listopada 2021.

Ponovna prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na tržište.

INOVA 2021. okupit će inovatore iz cijelog svijeta. Dugogodišnja poslovna suradnja sa suorganizatorima inozemnih izložbi  inovatora, svjetsko pokroviteljstvo WIIPA (Svjetska organizacija inovatora) i brojni zadovoljni strani izlagači  na ranijim izložbama INOVE, temelji su dolaska inovatora iz 20 država svijeta. 

INOVA 2021. je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima, međunarodnim stručnim skupovima i osobito atraktivnim programom nagrađivanja. Brojna odličja organizatori pripremaju na temelju odluka međunarodnog žirija. 

NOVI KONCEPT INOVE omogućava svima da na jedan novi način sudjelujete na jubilarnom 45. hrvatskom salonu inovacija INOVA 2021. 

Savez inovatora Zagreba u suradnji s Gradom Zagrebom i svjetskim pokroviteljem WIIPA-om /Svjetska organizacija za inovatore i industrijsko vlasništvo/ može jamčiti veliki poslovni odaziv i visoku razinu organizacije. 

RASPORED DOGAĐANJA: 

– 04. – 19. rujna, prijave za izložbu, promocija stranice www.inova-croatia.com, youtube kanala, facebook i instagram promocija, zaprimanje prijava /kroz promociju najuspješnijih inovacija izlaganih na međunarodnim izložbama inovacija 

– 19. rujna, rok za podnošenje prijava 

– 04. listopada, objava svih prijavljenih inovacija i početak njihove promocije 

– 13. – 16. listopada, INOVA UŽIVO, u skladu s epidemiološkim mjerama 

– 15. listopada, dodjela nagrada, NOĆ KREATIVNOSTI 

– 04. travnja, 2022. završetak promocije inovacija izlaganih na INOVA 2021.

Tekst: Press

Slične objave