Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Pogledajte najnoviju ponudu poslova na području Zagreba

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

HEP-Proizvodnja d.o.o. zapošljava laboratorijskog / kemijskog tehničara – pripravnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.11. Uvjeti su srednja stručna sprema laboratorijskog, odnosno kemijskog tehničara te uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak. Prijavite se putem linka.

Pro-Monting d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava dostavljača / vozača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.12. Traže se ažurnost, marljivost, fleksibilnost, dostupnost i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća nepuno radno vrijeme, dostavu dokumentacije relevantnim institucijama na području Zagreba, odlazak na poštu i slično. Potrebni su ažurnost, marljivost i fleksibilnost, dostupnost i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave 27.11. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Prijavite se na linku.

Ecoklima d.o.o. zapošljava tehničara / servisera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.11. Poslodavac nudi dodatna usavršavanja, službeni mobitel i plaću do 6.500 te bonuse. Od kandidata se traži marljivost, odgovornost i volja za učenjem. Prijavite se ovdje.

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Ostermann i Partneri d.o.o. zapošljavaju odvjetnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.11. Očekuje se aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu te je poželjno znanje još jednog stranog jezika. Prijavite se ovdje.

Stolar d.o.o. traži operativnog direktora (m/ž) za rad u Donjoj Zelini. Prijave su otvorene do 12.12. Radni zadaci obuhvaćaju odgovornost za koordinaciju, organizaciju i nadzor svih poslovnih procesa unutar kompanije s ciljem unapređenja rezultata poslovanja i slično. Traži se obvezno višegodišnje radno iskustvo u stolarskoj djelatnosti, višegodišnje radno iskustvo na voditeljskim pozicijama, napredno korištenje MS Office paketa, AutoCAD-a i ostalih programa za tehničko crtanje. Prijavite se.

Energo – Tehna d.o.o. zapošljava cjevara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec, a rok prijave je 1.12. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna, a radno iskustvo nije uvjet. Prednost imaju osobe s tehničkom strukom. Aplicirajte.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 26.11. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte

Sretno kandidatima!

Slične objave