Četvrtak, 1 lipnja, 2023

Početak nove kazališne sezone Teatra EXIT!

Nakon više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30.10. u 20h Teatar EXIT započinje svoju novu kazališnu sezonu. Otvorenje sezone pripalo je hit predstavi Ja,tata! u izvedbi Rakana Rushaidata.

Predstavu i nakon 9 godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci. Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju – smijeh je zagarantiran!

U studeni ulazimo s predstavom Kako misliš mene nema?! i s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra EXIT – Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem. Ova hit komedija, koja je na repertoaru u petak 6.11. u 20h, provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme. Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekvizit, već o društvenim i osobnim, pa čak i o maski za ronjenje. U ovoj predstavi padaju sve maske (osim onih kirurških), ali uz smijeh.

Dan poslije, na sceni je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi Pluća. Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu 7.11. u 20h. Duhovit, pametan i višeslojan tekst te izvrsna, topla i dinamična glumačka izvedba malo koga će ostaviti ravnodušnim. 

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20h. 
Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT. 

U prostoru Teatra EXIT poštivat će se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.

Slične objave