Srijeda, 24 travnja, 2024

Pasje Poopodne u Art parku – tulum za prave njuške u osvježavajućem hladu parka Ribnjak

Svaki pas ima svoj dan. Svaki pas treba svoje popodne. I zato se u Art parku na Ribnjaku prvi puta organizira Pasje Poopodne – tulum za prave njuške!

► Sve kaj jednom pesu treba ovog ljeta;

🐾 Vau slaja od Rokove borovnice
🐾Daspas / Tri Frtalja šilterica da mu sunce ne smeta
🐾 Dobar pool party da ohladi šape i sretne dobrog komada
🐾Team print photo-wall za pasji selfie s komadom kojeg je sreo na bazenu

Dok se prave njuške dobro zabavljaju, njihovi vlasnici mogu ‘baciti oko’ na Pasica kasica & Daspas / Tri Frtalja stol koji će nuditi modne dodatke, ilustracije, torbice za keksiće i ostale Superpredmete. Kupnjom jednog od Superpredmeta direktno donirate i pomažete nesretnim šapicama u azilima u sklopu akcije Pasica kasica.

Pasica kasica, mala, ali važna akcija za napuštene šapice, & Daspas / Tri Frtalja, mali, ali važan shop gdje nastaju najljepši modni komadi za prave njuške, već dugi niz godina surađuju kroz različite aktivnosti, a ovog su puta udružili snage u organizaciji prvog pool partyja za peseke s idejom da pomognu njuškama kojima je to najpotrebnije te potaknu na udomljavanje.

► Glazbu za pasje uši birat će Dj Kuna

Javite svojim četveronožnim ljubimcima da se sprema dobar tulum u četvrtak, 16. srpnja u Art parku na Ribnjaku – neka atendaju, a vi im dopustite njihovo Pasje Poopodne!

Kada? 16. srpnja 2020. godine u 18 sati
Gdje? Ribnjak

Slične objave