Poznate zagrebačke atrakcije, Escape Art – Escape Room Zagreb, The Old Lock Up Escape Room Zagreb, ClueGO Escape Room Zagreb, Fox in a box – Escape Room Zagreb, te naše najdraže coprnice, one Gornjogradske, udružili su se kako bi vam priredili nezaboravan doživljaj u povodu Halloween mjeseca.

Skupite hrabrosti i otkrijte tajne Zagrebačkog pentagrama na pet lokacija na kojima možete ostaviti svoje podatke i pružiti si priliku za osvajanje jedne od glavnih nagrada, a to su:

  • Put za 4 osobe, sa svim plaćenim putnim troškovima, u začarani grad gdje vas čeka Garestinska Vještica – ClueGo Escape Room Varaždin

Zla garestinska vještica bacila je svoje čini na Varaždin kao osvetu za progon njezinih sestara. Svojom strašnom kletvom namjerava spaliti cijeli grad, a vas je zatočila u svom mračnom brlogu kako ne biste mogli spriječiti njezine planove.

  • Ručak ili večeru (predjelo, glavno jelo i desert) za 4 osobe u Bistro Vještica

Na Gornjem gradu gdje su se stoljećima družili Purgeri hvatajući vještice, ostala je samo jedna koja će vas kroz hranu starih zagrebačkih kuhinja povesti u pustolovinu davnih vremena za stol plemenitaša, purgera i vještica.

  • 4x karte za Muzej torture

TORTUREUM je muzej torture koji posjetiteljima nudi pogled na jedinstvenu zbirku naprava za mučenje i egzekuciju od antičkih vremena do danas. S više od 70 instrumenata i sprava, na kojih je i sama pomisao tjerala ljudima strah u kosti, Muzej zorno prikazuje sliku nasilja kroz povijest.

Posjetite jednu od lokacija i preuzmite svoju karticu, a avanturu možete započeti gdje želite. Svaka sljedeća postaja donosi sve veće popuste!

Cijela priča traje do 09. studenog, a sve dodatne informacije, kao i pravila, možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Sadržaj donosi:

 

Istražite Lice Grada: