Petak, 8 prosinca, 2023

Odbrojavamo zadnje dane – Uskoro počinje 24. izdanje uličnog festivala Cest is d’Best

Unatoč globalnoj situaciji izazvanoj pandemijom Koronavirusa, Zagreb je ipak postao domaćin nekolicini zanimljivih događanja, a sada je vrijeme da predstavimo novo izdanje jednog od naših najdražih događanja koje centar grada pretvori u veliku pozornicu. Riječ je o međunarodnom uličnom festivalu Cest is b’Best.

Ovo je 24. izdanje koje će brojnim posjetiteljima ponuditi nekoliko stotina sati zanimljivog programa u sklopu kojeg će svoje talente pokazait glazbeni, scenski i likovni umjetnici.

Festivalske pozornice bit će smještene na Zrinjevcu, Europskom trgu i Cvjetnom trgu, ali će nastupi pojedinih performera biti i u Bogovićevoj, Gajevoj, Praškoj i Tkalčićevoj ulici.

Otvaranje festivala je zakazano za 19. kolovoz

24. Cest is d Best najavit će velika, glasna, šarena i rasplesana karnevalska povorka u kojoj nam uz desetke plesača, zabavljača, muzičara, likovnjaka gostuje Festival Indije, kao i Udruga Afro badinya.. Pridružite se karnevalskom druženju i otvorimo zajedno najstariji ulični festival u Hrvatskoj!

Okupljanje i početak EU trg od 18:30
Završetak karnevalskog otvaranja u 20:00 na Zrinjevcu

Legendarni Stjepan Jimmy Stanić ove će godine koncertom na Zrinjevcu glazbeno i s puno duha otvoriti 24. Cest is d Best! Jedinstven i neponovljiv nastup Jimmya i Barbare u pratnji ponajboljih suvremenih muzičara na domaćoj sceni na predivan će način uvesti Zagrepčane i goste metropole u punih 5 dana najstarijeg i najvećeg uličnog festivala u Hrvatskoj.

Svakako vas pozivamo da pratite sve objave o festivalu na službenoj Facebook stranici.

Sve naše fotografije međunarodnog uličnog festivala Cest is d’Best možete pogledati u našoj bazi zagrebačkih fotografija klikom OVDJE.

Slične objave