Petak, 8 prosinca, 2023

Nove poslovne prilike: Zapošljavaju METRO, KFC, Adria Grupa, Welmax, Strabag, Möbel Land…

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

METRO Cash & Carry, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu zapošljava računovođu (m/ž) u Zagrebu. Osoba koja će obnašati ovaj posao samostalno će izvršavati svakodnevne operativne zadatke u računovodstvu, provjeravati i usklađivati financijske izvještaje, pripremati različite interne izvještaje te obavljati druge srodne poslove. Za prijavu su potrebne minimalno 3 godine radnog iskustva. Osim toga očekuje se i poznavanje MSFI-ja te lokalnog GAP-a, ali i znanje engleskog jezika. Idealan kandidat je visoko motivirana i analitična osoba, spremna na timski rad. Za ostale detalje natječaja i prijavu kliknite na link.

KFC zapošljava djelatnika za rad u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Traži se fleksibilan i odgovoran kandidat, spreman na timski rad. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac će educirati kandidata za rad. KFC uz stabilna primanja osigurava i isplatu dodatne stimulacije na plaću, ovisno o učinku. Želite se pridružiti ovom rastućem timu? Prijavite se ovdje.

Adria Grupa d.o.o. traži građevinskog tehničara (m/ž), soboslikara (m/ž), električara (m/ž), građevinskog radnika / KV zidara (m/ž), radnik na čišćenju (m/ž), radnika na uređenju krajolika (m/ž) u Zagrebu. Ako se želite prijaviti na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

Welmax premium d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž), operatera u call centru (m/ž) te radnika ulaza/izlaza robe, skladišta i kontrole voznog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.06. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior Software Developer (m/ž), zaposlenik informatičke nabave (m/ž) i zaposlenik IT servisa (m/ž) u Zagrebu. Ovaj poslodavac nudi inovativne, tehnološki zahtjevne projekte te rad u međunarodnom okruženju. Ako vas zaposle bit ćete dio tima koji se sastoji od 70 programera. Tražite izazov? Prijavite se.

Ivor&Petra d.o.o., poduzeće s 30 godina tradicije traži prodavače (m/ž) za svoje novo prodajno mjesto u Zagrebu. Poslodavac nudi motivirajuću plaću, mogućnost ostvarenja bonusa, dodatne edukacije, rad u dinamičnom i organiziranom okruženju. Iskustvo je poželjno, a u obzir dolaze i motivirani početnici. Idealan kandidat je odgovorna, energična i srdačna osoba. Za prijavu na natječaj kliknite ovdje.

Dupin d.o.o. traži vozača (m/ž) za dostavu robe trgovačkim lancima i privatnim dućanima te za rad u skladištu. Poslodavac nudi uredna primanja, božićnicu te mogućnost odlaska doma službenim vozilom. Od vas se očekuje da ste poštena i vrijedna osoba, sklona radu na terenu, ali i da imate dvije godine radnog iskustva. Mjesto rada je grad Zagreb. Za prijavu kliknite na link.

Renomirana tvrtka Möbel Land d.o.o. bavi se prodajom namještaja svjetski poznatih proizvođača. U koraku je sa zahtjevima tržišta te diktira trendove u kreiranju i uređenju životnog prostora. Poziva vas da se pridružite njihovom timu u Westgateu na sljedećim pozicijama: monter kuhinja i namještaja (m/ž) te skladištar (m/ž). Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnoj, poticajnoj radnoj okolini, kliknite na link kako bi saznali koji su uvjeti natječaja.

Mea Gea d.o.o. je malo ali dinamično poduzeće s kontinuiranim rastom. U Zagrebu zapošljavaju prodajnog predstavnika (m/ž). Traže sistematičnu osobu, neumornu u traženju novih prilika, hrabru te komunikativnu. Nakon probnog roka nudi se stalan radni odnos. Prepoznajete se u prethodnom opisu? Kliknite na link za prijavu.

PRO-Monting d.o.o., tvrtka se ističe svojim uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom poziva vas da im se pridružite na sljedećoj otvorenoj poziciji: regruter – administrator (m/ž) u Zagrebu. Imate li želju sudjelovati u ljudskim resursima u području građevinske industrije? Znatiželjni ste i proaktivni? Ovo je idealna pozicija za vas. Imat ćete vlastiti ured, službeno prijenosno računalo i mobitel, osigurano parkirno mjesto u garaži poslovne zgrade, stimulativna primanja, priliku za profesionalnim razvoj i napredak. Ako ste zainteresirani, prijavite se!

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Slične objave