Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Noć muzeja 2023: “CijeloNoć Muzeja” Mamurluka na Noć Muzeja

Svake godine Noć muzeja posebna je manifestacija koja slavi muzeje i muzejske djelatnosti, a ove godine  Muzej Mamurluka ima dodatni razlog za slavlje. Na dan Nove godine otvorili su svoja vrata u novom četiri puta većem prostoru na križanju Vlaške i Draške, a za Noć Muzeja odlučili su za posjetitelje otvoriti svoja vrata do jutra. 

U petak 27.01.2022. godine muzej je napravio cjelodnevni i cijelo noćni program pod nazivom „CijeloNoć Muzeja Mamurluka“. 

Prvi dio događaja rezerviran je od 11:00 do 23:30, a posjetitelji će moći kupiti ulaznice na 30% popusta, 5,60€ za odrasle i 4,55€ za učenike, studente i umirovljenike uz predočenje studentske ili osobne  iskaznice. 

Drugi dio događaja održati će se od ponoći do ranih jutarnjih sati u sklopu partyja otvorenja Muzeja Mamurluka. Ovim putem posjetitelji ne moraju brinuti hoće li stići posjetiti sve muzeje za Noć muzeja zato što mogu rezervirati svoje mjesto u Muzeju Mamurluka i nakon ponoći! Broj posjetitelja je ograničen tako da osigurajte svoje mjesto na vrijeme i doživite jedan drugačiji party. Ulaznica od ponoći  je 7€, a rezervaciju i kupnju karte možete ostvariti na linku. 

Ovogodišnja tema osamnaeste Noći muzeja glasi „Muzeji su važni!“, a tim Muzeja Mamurluka poručuje:  „Ove godine htjeli smo napraviti nešto posebno za Noć muzeja, jer osim toga što smo proširili muzej s puno više sadržaja, želimo pokazati našim posjetiteljima da su muzeji važni i da bez njih ne bi bilo ni nas, tako da smo odlučili napraviti jedan party na kojem će posjetitelji moći isprobati razne interakcije, a uz  to i istražiti sam sadržaj muzeja. Ponosni smo što nudimo inovativan sadržaj u modernom tipu muzeja i  što smo dio muzejske kulture grada Zagreba.“ 

Petak navečer rezervirajte za izlazak u Muzeju Mamurluka, jedinom muzeju koji vas razumije dan nakon  što popijete koju čašicu previše 

Posjetite „CijeloNoć Muzeja Mamurluka“ s 27. na 28.01.2022. (petak na subotu) u Vlaškoj 55!

Tekst: Press

Slične objave