Natjecanje u šišanju pasa od kojeg će prihod od karata biti doniran udruzi Honey

Prvo natjecanje u šišanju pasa međunarodnog karaktera održat će se 9. studenog 2019. godine, u Zagrebu, u Sportskoj dvorani u Savskoj cesti 120, s početkom u 9 sati. Natjecanje se održava pod okriljem svjetske udruge groomera – IGA, koja okuplja 35 država svijeta te je prvo takvo natjecanje u ovom dijelu Europe.

Natjecanje u šišanju pasa obuhvatit će razne kategorije šišanja, od šišanja čistokrvnih pasmina po standardu do free style tehnika, u kojima će se okušati natjecatelji iz europskih i azijskih zemalja. Svjetski priznati suci, master groomeri, odlučit će o pobjednicima ovog prestižnog natjecanja. Uz samo natjecanje, bit će organizirani i popratni radni seminari, na kojima će natjecatelji pobliže biti upoznati s novostima u šišanju pasmine bichon frise.

International Groomers Association – IGA je svjetska organizacija koja okuplja groomere iz 35 zemalja. Naglasak je stavljen na usavršavanje groominga te povezivanje, educiranje i certificiranje groomera u cijelom svijetu.

Natjecanje je otvoreno i za posjetitelje, uz potrebnu prethodnu najavu (info@salon-kali.hr / 091 254 2514 )  i rezervaciju karte. Posjetiteljima je ovo jedinstvena prilika uživo vidjeti novosti u šišanju i uređivanju pasa. Sav prihod od karata bit će doniran udruzi za udomljavanje hrtova Honey.

Slične objave