Subota, 13 travnja, 2024

Najava sedme sezone platforme Lice Grada koja je startala prvog dana rujna

Početak rujna obilježava kraj godišnjih odmora, početak školske godine i općeniti povratak u svakodnevnu rutinu. No, za platformu Lice Grada, 1. rujan ove godine označava početak sedme sezone rada na promociji ljepota grada Zagreba.

Ulazak u sedmu godinu postojanja brenda Lice Grada znači da nastavljamo sa svojom filozofijom koristeći se s dva jednostavna alata – riječima i fotografijom.

Ukoliko pratite Lice Grada, znate da su fotografije naš temelj, filozofija i velika ljubav, a tome svjedoči i medijski dio platforme licegrada.media koji sadrži bazu zagrebačkih fotografija – Zbirka_LG, a koja s početkom rujna broji preko 40.000 različitih zagrebačkih fotografija.

Također, kao najavu sedme sezone brenda Lice Grada, osvježili smo naslovnu stranicu portala licegrada.hr koji je u kolovozu ove godine proslavio svoj treći rođendan.

Uz spomenute portale licegrada.hr i licegrada.media, platformu Lice Grada čini i ovaj portal koji upravo gledate – licegrada.plus, a koji ima cilj donositi zanimljiv sadržaj temeljen na našim fotografijama.

Što smo spremili za sedmu sezonu?

Još ćemo malo biti tajnoviti oko naših planova, ali ono što vam možemo obećati je to da nastavljamo s zanimljivim člancima i temama oko grada Zagreba, ali i s najljepšim zagrebačkim fotografijama.

Također, krećemo još jače s naša dva aktivna projekta Kulturna dobra i Puls jednog grada.

Naravno, tu ne stajemo. U planu su još neki projekti, ali i jedan veliki brend koji će se protegnuti sve do osme sezone brenda Lice Grada.

Pozivamo vas da nam se pridružite u sedmoj sezoni brenda Lice Grada u kojoj ćemo nastaviti promovirati ljepote, kulturnu baštinu, povijest i sve ono što Zagreb čini najljepšim gradom na svijetu.

Sve novosti Sedme sezone platforme Lice Grada možete pronaći OVDJE

Slične objave