GalerijaNa Strossmayerovom trgu otvoren četvrti po redu Zagreb Burger Festival!

Na Strossmayerovom trgu otvoren četvrti po redu Zagreb Burger Festival!

Zagreb Burger Festival, powered by TABASCO®, po četvrti je put otvorio svoja vrata na Strossmayerovom trgu! Ovim zagrebačkim trgom prošetat će od 12. do 22. rujna mnogi gurmani i ljubitelji sve popularnijih burgera. Počastit će svoje okusne pupoljke, otkriti što je novoga na gastro sceni te kako nemoguće kombinacije spojiti u sasvim moguće delicije, uz miomirise koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svoju će kreativnost i vještinu pokazati dvadeset vrsnih burger majstora iz Zagreba, Ljubljane, Osijeka i Rijeke. Stižu nam TABASCO® Burger Bar pod palicom poznatog chefa Mate Jankovića, The Garden Bar&Kitchen, Good Food, Lars&Sven, Rougemarin, Raclette Burgers&Fries, Bistro grill Deno, Burger bar, Maredo, El Toro, Submarine, Kascheta, BarBaQ, Reshetka by Đurina hiža, Barcode Mitra, Brewbites, Torpedo burger, American bar Dollar, Špiro i Bread Club.

Planetarno popularni BEYOND burgeri, u kojima guštaju mnoge svjetske zvijezde, premijerno će se predstaviti upravo na ovom događanju, a uz njih posjetitelji će moći kušati i šarene delicije s neobičnim povrtno proteinskim kombinacijama, šumsko nizinske, lagano “alkoholne”, kao i burgere od kojih se oči “znoje”.

No to nije sve, jer uz burgere zamirisat će i sočni steakovi obogaćeni Kikkoman soja umacima, koji su nastali prirodnom fermentacijom prema tradicionalnoj japanskoj recepturi. Tu su i nezaobilazni barovi s craft pivom Garden Brewery, G3 Spirits Whiskey barom i ostalim žesticama.

Ljubitelji cocktaila sigurno će svratiti do Cocktail bara Rakijarnica&Mangosta ili Jamnica bara & Marina Nekića, a za vinoljupce su spremna odabrana vina Jeruzalem Ormoža. Nakon slanog najbolje je nastaviti sa slatkim, a Le Kolač i Robert Hromalić jedva čekaju po prvi put predstaviti baš na Festivalu svoje raskošne kolače iz jesenske ponude.

Gastro natjecanja, craftane pivske kapi uz craft burgere, maštoviti kokteli, slastice i sadržaji za djecu – dovoljno je razloga za posjet Zagreb Burger Festivalu zar ne?

Sve novosti pratite na Facebook stranici Zagreb Burger Festival i Instagram profilu.

Više fotografija s otvorenja možete pronaći na portalu licegrada.media.

Naslovne teme