Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini, Andre Rieu, opet u Areni

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini, André Rieu, i njegov Johann Strauss Orchestra, najavili su povratak u zagrebačku Arenu.

Zadnji koncert obilježio je gromoglasan pljesak i ovacije gotovo 10.000 obožavatelja koji su pohodili zadnji koncert jedne od najvećih svjetskih glazbenih senzacija. Karizmatični Nizozemac je osvojio zagrebačku publiku, što je više nego dovoljan poziv da rezervirate 19. svibnja za posjet Areni Zagreb.

Večeri s Andréom Rieu tijekom godina postale su poznate kao mjesto svjetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom. Od osnivanja do danas Johann Strauss Orchestra, koji ove godine slavi 30. obljetnicu postojanja, postao je najveći privatni orkestar na svijetu sa 60 članova i pokrenuo svojevrsnu svjetsku renesansu valcera.

Također, brojke iza Rieua više su no impresivne: 40 milijuna prodanih albuma, nastupi koje godišnje pogleda čak 600.000 obožavatelja te osvajanje vrha Billboardove liste zarade od turneja 2013. godine kada je, uz Madonnu i U2, iza sebe ostavio Justina Biebera.

Koncert će se održati 19. svibnja s početkom u 20 sati, a ulaznice se mogu pronaći u sustavu Eventim.

Slične objave