Subota, 15 lipnja, 2024

Ljeto kod Matoša se vraća na svoju originalnu lokaciju – Kod Matoša!

Ljeto kod Matoša se vratilo na svoju staru, romantičnu i fotogeničnu lokaciju, u hlad Strossmayerovog šetališta!  Tijekom više od mjesec dana trajanja (24.6.  – 31.7.), razveselit će svoje posjetitelje odličnim koncertima, DJ svirkama i kvizovima s opakim nagradama za one najbolje, dječjim programom vikendom, ali i nezaboravnom scenografijom kakvu još niste vidjeli! Pripremite svoje mobitele, jer ćete fotkati kao ludi! Putem cijele šetnice, gdje god pogledali, pa čak i prema nebu bit će postavljena gomila šarene, ljetne odjeće kao nekad davno kad se veš vješao na štrik na prozor. I naravno kao i uvijek, tu je predivan pogled na Katedralu koji će biti posebno uređen foto point te legendarni Matošev prozor prema gradu. 

Program je šaren; Club tropicana – ljetna mjuza raskalašenih, tropskih ritmova naših DJ-eva je na rasporedu utorcima, srijedama, petcima i subotama, a vrte ju DJ Bondža, DJ Zozzo & DJ Grade. Četvrtak je mali petak i rezerviran za koncerte  – od akustičnih do onih malo „žešćih“. Tina & Dalibor Acoustic uvest će vas u romantičnu večer 30. lipnja, tjedan kasnije (7.7.) dobro će vas prodrmati popularni NoA & Tour de Funk, uz četverac Foreplay ćete se prisjetiti najvećih svjetskih hitova 14.7., a 21.7. ćete se skroz opustiti i uživati u prekrasnom glasu i funky obradama Anye Alu. Bend čiji koncert čuvamo za posljednji četvrtak Ljeta kod Matoša možda ne stane na pozornicu (jer ima, naime, šest članova i gomilu instrumenata), ali da će vas i te kako raščagati – hoće. Tom & The Twisters zagrebački je jump’n’jive, swing bend koji jednostavno zove na ples! 

Programska novost, na opće oduševljenje svih roditelja, je dječji program vikendom (od 11 do 13 sati), tako da mame i tate mogu bezbrižno uživati na cugi i klopi dok su klinci okupirani predstavama, mađioničarskim nastupima, oslikavanjem lica i diskom. Nisu zaboravljeni niti oni koji se vole igrati i osvajati nagrade – ZGoditak ide nedjeljama navečer u srpnju i sad je pravo vrijeme da počnete ponavljati gradivo iz zagrebačke povijesti. 

I za kraj – iće i piće! Tri ugostitelja s kulinarskim čarolijama sa svih strana svijeta i jedan The BAR: meksička kućica s meksičkim salatama i raznim vrstama tortilja, pa azijska s popularnim wokovima by Matija, burger house mesnim i vege burgerima i za kraj suludi bar s pijanim lubenicama i koktelima bez dozera. 

Detaljniji program i sve informacije uskoro će biti dostupni na Facebook stranici Ljeta kod Matoša.

Vidimo se na Štrosu, sjedimo do Matoša na klupi, vješamo veš i čekamo vas s pijanom lubenicom!

Tekst: Press

Slične objave