VijestiDogađanja u ZagrebuLjetne igraonice u parku Maksimir u organizaciji Centra za kulturu i informacije...

Ljetne igraonice u parku Maksimir u organizaciji Centra za kulturu i informacije Maksimir

Centar za kulturu i informacije Maksimir vas poziva da se pridružite svake subote od 18:00 do 19:00 sati u srpnju na ljetnim igraonicama u parku Maksimir. 

Centar za kulturu i informacije Maksimir u suradnji s Javnom ustanovom Maksimir na dječjem igralištu parka Maksimira organizira besplatne ljetne igraonice svake subote tokom srpnja (4., 11.,18. i 25.) od 18:00 do 19:00 sati. 

Program će sadržajno i tematski biti posvećen razvoju dječje motorike na kreativan način, korištenjem spoznaje o vezi razvojnog pokreta te kreativnih potencijala djece.

Tematski ciklus ovogodišnjih Ljetnih igraonica je Kreativnost u pokretu.

Stručne voditeljice su nastavnice suvremenog plesa Natalija Krakić i Raffaella de Luca koje će djecu motivirati na određeni način; kretanja, vježbe po određenom obrascu, razgovor i priče te likovno oblikovanje obrasca kretanja.

Program je u potpunosti besplatan za sve polaznike, djecu predškolskog i ranog osnovnoškolskog uzrasta koja imaju priliku na otvorenom, u prekrasnom parku, kroz igru i zabavu kvalitetno provesti dio svojih ljetnih praznika pod stručnim vodstvom pedagoga.

Naslovne teme