Nedjelja, 25 veljače, 2024

Što je Lice Grada?

Nakon što smo skupili nešto staža i iskustva, i nakon različitih definicija platforme Lice Grada, možemo reći da smo pronašli svoje „ja“ – čime smo definirali svoju poziciju na medijskoj sceni grada Zagreba.

Lice Grada ima jedan cilj, a to je promocija vrijednosti, kulturne baštine, povijesti i ljepota Grada Zagreba.

S obzirom na bogatu prošlost, lijepu sadašnjost i svijetlu budućnost grada Zagreba, i nemamo tako tešku zadaću pred sobom. Svaki dan se trudimo podsjetiti na sve ono što Zagreb može ponuditi, želimo pričati zagrebačke priče, poznate i nepoznate, kao i pisati o tome što nam grad donosi u budućnosti.

U ostvarivanju našeg cilja koristimo dva alata – riječi i fotografije.

Ponosimo se našim fotografijama zbog čega se trudimo raditi što više foto priča sa što većim fotogalerijama, a riječi koristimo kako bi prenijeli emocije i atmosferu grada Zagreba.

Osim prepričavanja različitih crtica iz bogate zagrebačke povijesti, svoje vrijeme posvećujemo i najavljivanju različitih kulturnih, zabavnih i sportskih događaja koji će se održati u Zagrebu.

Transformacija platforme Lice Grada

U travnju 2021. godine platforma Lice Grada je započela najveću transformaciju u svojoj kratkoj povijesti, a više saznajte klikom na gumb:

Portal Lice Grada vam svakodnevno donosi pregršt zanimljivog sadržaja i vašu dnevnu dozu Zagreba.

Nekoliko važnih stranica