Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Lice Grada Plus – dodatni sadržaj platforme Lice Grada

Ove će godine portal Lice Grada proslaviti svoj treći rođendan (1. kolovoza), dok će medijski dodatak platformi, Lice Grada Media, u svibnju ove godine proslaviti svoj prvi rođendan (24. svibnja).

Na portalu Lice Grada Media nalazi se preko 32.500 različitih zagrebačkih fotografija (sustav Zbirka_LG) koje možete pretraživati na licegrada.media/zbirka, no ovim vam putem predstavljamo još jedan način pregledavanja brojnih fotografija koje se nalaze unutar platforme Lice Grada.

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog proučavanja, osmišljavanja koncepta i rada na izgradnji ovog projekta danas vam predstavljamo Lice Grada Plus – završi dodatak platformi.

Pitanje koje se samo nameće – Što je Lice Grada Plus?

Lice Grada Plus donosi dodatni sadržaj koji se bazira na fotografijama iz sustava Zbirka_LG, koji možete pronaći na portalu licegrada.media.

Na portalu Lice Grada Plus možete pronaći Kolekcije fotografija koje su tematski vezane uz zagrebačke lokacije, popularne manifestacije koje se održavaju u gradu i ostale tematske cjeline.

Stranica Kolekcije se redovito nadopunjuje novim tematskim cjelinama kao i samim fotografijama.

Osim Kolekcija, na portalu možete pronaći i Najljepše zagrebačke fotografije, kao i brend LG_1 (zajednički naziv za projekte koji su nastali prema određenoj tematici koja je vezana uz grad Zagreb).

Što je sljedeće?

Objavljivanjem portala Lice Grada Plus, završena je izgradnja strukture cijele platforme.

Ponovimo, portal koji upravo čitate, Lice Grada, zagrebački je portal gdje svakodnevno možete čitati zanimljive zagrebačke priče i crtice iz povijesti, gledati fotoreportaže koje smo napravili, kao i izvještaje sa zanimljivih događaja koje smo obišli.

Medijski dio patforme, Lice Grada Media, mjesto je gdje možete pronaći veliku bazu zagrebačkih fotografija koja sa svibnjem ove godine broji preko 32.500 različitih zagrebačkih fotografija. Na stranici Live (licegrada.media/live) možete pronaći zadnje 24 fotogalerije koje su dodane u sustav Zbirka_LG.

I za kraj, tu je Plus. S obzirom da je stranica tek puštena u rad, nemojte zamjeriti poneku pogrešku ili tipfeler, nadamo se da će stranica u punom pogonu, s još više sadržaja, biti do kraja svibnja ove godine.

Slične objave