Kolektiv Mayales na krovu MSU-a u sklopu manifestacije Ljeto u MSU

0
215

Iza zagrebačkog kolektiva Mayales, predvođenog jakim autorskim triom (Petar Beluhan, Vladimir Mirčeta i Luka Geček), stoji uspješna i produktivna godina. Novi album “Simbol za sunce“, kojim su pobrali odlične kritike kao i Porina za najbolji rock album godine samo su neki od uspjeha koje vrijedi istaknuti u godini u kojoj bend slavi 25. rođendan, a u subotu, 14. srpnja na krovu MSU-a zatvaraju petu sezonu Ljeta u MSU!

Uz koncert Mayalesa, po cijeni jedne ulaznice, u Muzeju suvremene umjetnosti moći ćete posjetiti i izložbe: “Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba” na kojoj MSU i Kunsthaus Graz (Austrija) otkrivaju vrhunske, ujedno i otkačene koncepte, neobično smiona i inovativna djela štajerskih arhitekata te radove domaćih umjetnika koji se oslanjaju na one avangardnih zagrebačkih arhitekata, te “REZ/CUT”, izložbu koja, kroz brojna djela različitih generacija suvremenih umjetnika iz Hrvatske i srednje Europe prikazuje putanju kolaža kroz povijest. Uz dvije izložbe, očekuje vas i performans hrvatskog umjetnika Vlatka Vinceka!

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava Eventim te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. 

Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!