VijestiDogađanja u ZagrebuKoje nas AdvenTure čekaju ovoga vikenda?

Koje nas AdvenTure čekaju ovoga vikenda?

Koje vas AdvenTure čekaju ovoga vikenda?  Purgerica vam je pripremila puno veselih, iskričavih priča, da se riješimo ovog sivog vremena, da otputujemo vremeplovom u stare Božiće i stara Štefanja, ali i nešto sasvim novo, da razvesele se i već odrasla srca, ali jednako zaigrana i znatiželjna, kao i ona manja!

Kliknite dalje za više informacija, odaberite i rezervirajte turu po želji, uz važnu napomenu – u povodu sv. Nikole kojeg obilježavamo u nedjelju, sve ulaznice za djecu do 18 godina su BESPLATNE! 

TEMA: “Servus dragi Advent moj”

DATUM i VRIJEME: subota, 05.12., 17:00h

MJESTO POLASKA: kod Manduševca

TRAJANJE: 1 sat i 40 minuta

Riječ, dvije o turi:Ovog neobičnog Adventa, plemenitoj Purgerici Agramerskoj, netko je otkazao poslušnost…nastao je škandal! Da ju ta nevaljala osoba utješi, predala joj je u ruke jednu starinsku listu…Purgerica sada treba vas, dragi gosti, da joj pomognete riješiti sve zadatke s liste, i dođete otkriti kako pripremiti Advent, Božić i Silvestrovo po starinski, kak’ se šika! Idemo kupiti bor? A što ćemo kuhati? Kako izraditi ukrase? A što ako ćemo pješice na polnoćku? Ma nema štresa, idemo u stara vremena, gdje žive krasna agramerska, adventska čudesa! 

TEMA: “Začarane priče – Stari svijet Vatre i Leda” – PREMIJERA

DATUM i VRIJEME: nedjelja, 06.12., 16:00h

MJESTO POLASKA: Kamenita vrata, kod kipa sv.Jurja

TRAJANJE: 1 sat i 35 minuta

Riječ, dvije o turi:

Vrijeme će na drevnome brojčaniku stati, Grič posjetit će neobični svati – oni što izviru iz legendi, priča, bajki i mitova, probudit ćemo ih svjetlošću i vatrom, između drevnih zidova…Kada stigne mračni kraj godine, i iz zemlje izvire samo Led, prizvati u sjećanje treba one što donose nam veselje, pjesmu, jabuke, žito, što iz običaja njihovih u misli se naše sipa veselje kao najfiniji med…Vatru starih nam predaka zadatak je oživjeti, naučiti kako nju zadržati u duhu, i Vrijeme Leda lakše nadživjeti! Dobrodošli u neobičnu pripovjedačku turu u kojoj vas čekaju priče od davnina i starina, o neobičnome svijetu Leda i Vatre, s kojim su se naši preci tako dobro znali nositi, i stvorili nam običaje kojima se i mi danas, u moderna vremena, trebamo ponositi! 

CIJENE KARATA:

*50 kn po osobi, po pojedinoj turi, za odrasle osobe

*BESPLATNE karte za SVU djecu do 18 godina, za obije ture, povodom sv.Nikole 

KARTE UKLJUČUJU:

**pripovjedačku turu

**neobične rekvizite

**male ručno rađene darove

**vouchere za posebne popuste kod Purgeričinih dragih kolega i vrijednih poslovnih partnera

**pokoje malo iznenađenje

REZERVACIJE KARATA i DODATNE INFORMACIJE:

Poziv ili poruka na: 091 6363 661

Mail na: purgerica@yahoo.com

**Rezervacija je OBAVEZNA, broj mjesta je OGRANIČEN!

**Na ture je OBAVEZNO ponijeti MASKU, i naravno osmijeh 

**Prosimlepo, trebam vaše ime i prezime, naziv ture koju ste odabrali za španciranje, broj španciranata i dob djece koju vodite sa sobom.

**UPUTE za PLAĆANJE KARATA stižu s potvrdom rezervacije.

**Na ture su dobrodošli i španciranti s 4 šape 

Naslovne teme