Kazalište u Muzeju – Mala scena i Muzej grada Zagreba započinju novu suradnju!

Od subote, 13. lipnja u 10 sati izvedbom predstave Ivica Šimić-Roberto Frabetti: Priča o oblaku, kazalište Mala scena i Muzej grada Zagreba započinju novu suradnju pod imenom Kazalište u muzeju.

Tijekom lipnja i srpnja 2020. u prostoru Muzeja grada Zagreba Mala scena će odigrat četiri svoja naslova za djecu. Nakon Priče o oblaku ove subote, 27. lipnja Danijel Radečić  igrat će Priču o svjetlu (1,5+), 11. srpnja Ivica Šimić izvest će svoju kultnu predstavu Pale sam na svijetu (3+), a posljednja u ciklusu bit će  Kraljevna na zrnu graška 25. srpnja u izvedbi Buge Marije Šimić i Ivana Colarića.

Suradnja Muzeja grada Zagreba i Male scene nastavit će se i nakon ljeta i to novom predstavom za djecu koja će se temeljiti na legendama i bajkama s područja Zagreba, a održavat će se u prostorima Muzeja.

Muzej grada Zagreba suvremeno je organizirana baštinska ustanova, mjesto sakupljenog znanja i javni medij, te i nakon više od 110 godina vitalan, osjetljiv i brižan, kako za prošlost tako i za sadašnjost  Zagreba. Osim prezentacije stalnog postava, Muzej nudi brojne druge sadržaje – izložbene, glazbeno – scenske i druge, koji su poveznica s njegovim poslanjem, a koji su ujedno kulturno – turistički proizvod vezan uz identitet grada. Zadovoljstvo nam je ugostiti Malu scenu i našim posjetiteljima ponuditi i sjajan dječji kazališni program.

Djeca, a poglavito osnovnoškolci, među najbrojnijim su posjetiteljima Muzeja grada Zagreba, te nam je iznimno drago da im – uz razgled stalnog postava, brojne kreativne i edukativne radionice i povremene izložbe – u suradnji s kazalištem Mala scena možemo ponuditi i uživanje u sjajnim predstavama!

Dođite i pogledajte čaroliju koju vam zajednički s Muzejom Grada Zagreba nudi Vaša Mala scena!

Slične objave